وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
واقعا آدم میمونه تو کار این طبیعت که اگه یه کم با دقت بگردیم توش فک نکنم مشکلی بمونه که حل نشده باقی بمونه
امروز میخوام یه چربی سوز طبیعی رو بهتون معرفی کنم
تخم کتان (Flax seed)
طریقه مصرف:
اگر همینطوری تخم کتان رو بخورید چون اسید معده قادر به شکستنش نیست، هضم نشده از بدن خارج میشه پس باید اونو آسیاب کنید ولی بازم فقط به اندازه مصرف روزانتون چون اگه پودر شدش یه مدتی بمونه اکسید میشه و خواصش رو از دست میده.
مطالب پیشنهادی
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
قوز شست پا یا هالوکس والگوس با چه نوع اعمال جراحی درمان میشود. درمان برجستگی و انحراف شست پا چیست
در این بیماری در بسیاری اوقات بافت های نرم اطراف مفصل شست در یک طرف مفصل شل و در یک طرف دیگر سفت هستند و همین امر موجب انحراف شست پا میشود. با این جراحی سعی میشود بافت های شل، سفت شوند و بافت های سفت و غیر قابل انعطاف شل شوند.
در این روش غضروف مفصل متاتارسوفالانژیال یعنی مفصل بین شست پا و کف پا کاملاً برداشته شده و این مفصل خشک میشود. از این نوع عمل جراحی معمولاً در بیمارانی که سائیدگی شدیدی در این مفصل دارند یا اعمال جراحی قبلی که برای تصحیح انجام شده موفق نبوده است استفاده میشود.
در این نوع جراحی برجستگی استخوانی کنار مفصل شست برداشته میشود. از آن در مواقعی استفاده میشود که شست انحراف زیادی نداشته و مشکل بیمار بیشتر برجسته بودن استخوان است.
در این جراحی استخوان دو طرف مفصل متاتارسوفالانژیال شست برداشته میشود. در افراد مسن یا افراد با سائیدگی شدید مفصل شست یا کسانی که جراحی های قبلی در درمان بیماری موفق نبوده اند استفاده میشود.
در این جراحی استخوان های اطراف مفصل شست شکسته شده و سپس در وضعیت مناسب دوباره در کنار یکدیگر قرار داده میشوند.
عوارض جراحی انحراف شست پا یا هالوکس والگوس
عوارض بعد از جراحی این بیماری در کمتر از ده درصد موارد بوجود میاید. این عوارض عبارتند از عفونت، عود انحراف شست، آسیب به اعصاب پا و بهبود نیافتن درد. اگر بعد از جراحی عارضه ای پیش بیاید نیاز به درمان دارد.
موفقیت در درمان این عارضه تا حدود زیادی وابسته به این است که شما تا چه حد دستورات پزشک را رعایت میکنید. پس همکاری بین پزشک و بیمار اهمیت فوقالعادهای دارد.
منبع:"دکتر مهرداد منصوری"
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
با خودتان خوب تا کنید
با خودتان که خوب تا نکنید
روزگار شما را تا می کند
می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛
به یک مقصد نامعلوم
خودت به جان خودت بیفت
خودت خودت را بساز
خودت مواظب خودت باش
وگرنه دیگران به تو هر شکلی
که دلشان بخواهد میدهند.
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
شب ادراری در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد، اما در دوران کودکی شایعتر است. این مشکل قبل از سن پنج سالگی میتواند طبیعی باشد. ابنسینا اعتقاد داشت شب ادراری کودکان با افزایش سن که کودک قوی و تنومندتر شد، متوقف میشود، اما در برخی موارد شب ادراری به دلایلی رخ میدهد که باید مورد بررسی قرار بگیرد و درمان شود.
از علل شب ادراری کودکان میتوان به تاخیر در تکامل مغز، اختلالات سیستم اعصاب، مثانه نوروژنیک، ناپایداری مثانه، خواب سنگین، اختلالات روانی، بیماریهای ارثی، عفونت، استرس، بیماریهای عضوی ناحیه مثانه یا آلت تناسلی، شلی یا کاهش ظرفیت مثانه، کمبود هورمون ضد ادرار و... اشاره کرد.
غیر از درمان دارویی، روشهایی وجود دارد که میتواند تا حد زیادی به درمان این مشکل کمک کند:
* برخی ورزشها مانند درازونشست و بشین و پاشو نیز در تقویت عضلات شکم و مثانه موثر است.
* همچنین میتوانید به کودک خود یاد دهید عضلات شکم خود را منقبض و نفس خود را برای چند ثانیه حبس کند و این کار را پشت سر هم حدود 10 تا 20 بار و چند بار در روز انجام دهد. این ورزش نیز در تقویت عضلات نگهدارنده ادرار و مثانه بسیار موثر است.
* همچنین باید توجه کرد در طول شب به ویژه چند ساعت قبل از خواب، کودک مایعات کمتری را بنوشد و حتماً قبل از خواب به دستشویی برود.
* بهتر است افرادی که به شب ادراری مبتلا هستند از خوردن مواد غذایی محرک مانند قهوه، فلفل، مواد کافئین دار، نوشابههای گازدار، کنسروها، غذاهای آماده و فستفود خودداری کنند.
* برخی منابع نشان میدهد دمکرده سنبلالطیب در درمان شب ادراری کودکان مفید است.
* گل ختمی نیز از جمله گیاهان مفید در درمان شب ادراری است که میتوان روزانه دو بار به صورت دم کرده میل کرد.
* زنجبیل نیز از دیگر گیاهان مفید در درمان این مشکل است.
* به کودکتان اطمینان دهید با ورزش و تمرین و گوش کردن به توصیههای شما میتواند قدرت و ظرفیت مثانهاش را افزایش دهد و او را مطمئن کنید که این یک مشکل گذراست.
* از مشکل شب ادراری کودک خود به دیگران، به خصوص همسن و سالانش چیزی نگویید. هرگز از جملاتی مانند «بازم رختخوابتو خیس کردی» که بار منفی و سرزنش دارد، استفاده نکنید.
* با این امر بسیار عادی برخورد کنید. حتی میتوانید از کودک خود بخواهید در نظافت و جمع کردن رختخواب به شما کمک کند که این امر ضمن تقویت مسئولتپذیری کودک، نوعی سهیم شدن وی در زحمات شما به علت شب ادراری اوست.
* یکی از علل شب ادراری کودکان مسائل عاطفی و استرس است. با کودک خود بیشتر صحبت کنید. سعی کنید محیط آرامتری برای وی فراهم کنید، از تماشای فیلمهای ترسناک و تعریف کردن قصههای وحشتناک و جنایی به طور جدی خودداری کنید.
* طب سوزنی با مکانیسم ایجاد آرامش و تقویت اسفنکترهای ادراری و تقویت مثانه نیز روش درمانی مفید در کمک به حل مشکل شب ادراری در کودکان و بزرگسالان است.
* طبق تحقیقاتی که توسط مۆسسات پزشکی صورت گرفته ثابت شده است که رابطهای قوی میان مصرف شیر و مواد لبنی پیش از خواب و شب ادراری وجود دارد. در واقع کودکانی که پیش از خواب شیر یا ماده لبنی دیگری مصرف میکنند، بیشتر در معرض شب ادراری قرار دارند. به همین دلیل هم توصیه میشود والدین چند ساعت پیش از خواب به فرزند خود اجازه نوشیدن شیر یا سایر لبنیات را ندهد.
* کافئین مادهای ادرارآور است و غذاها و نوشیدنیهایی که حاوی کافئین هستند تولید ادرار را افزایش میدهند. بهتر است پس از ساعات پایانی روز، از مصرف هر ماده غذایی کافئیندار خودداری شود.
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
-----------------------------------------------
پیاز از قدیمیترین سبزیهایی است که بشر استفاده میکند. از این سبزی نهتنها برای طعم دادن به غذا، بلکه حتی برای بسیاری حکم طلا داشته و آن را در داد و ستدهایشان به کار میبردهاند .
ارزشی که قدیما برای پیاز قائل بودند، بیدلیل نیست زیرا تحقیقات گسترده پژوهشگران در دهه اخیر از حقایق جالبی در این زمینه پرده برداشته است. اگر از افرادی هستید که علاقهای به مصرف پیاز ندارند، حتما این مطلب را بخوانید.
1 - پیاز ضدانعقاد است
---------------------------------
پیاز قرمز میتواند به حفظ کلسترول خوب کمک و از ابتلا به بیماریهای قلبی پیشگیری کند. محققان با انجام مطالعاتی روی حیوانات متوجه شدند مصرف پیاز قرمز بعد از 8 هفته میتواند میزان کلسترول بد را در بدن به میزان 20 درصد کاهش دهد اما در همین دوره زمانی، هیچ تغییری در میزان کلسترولهای خوب بدن به وجود نمیآورد. طبق نتایج تحقیقاتی که در سال 2012 در مجله Clinical investigation منتشر شد، فلاونوئیدی به نام روتین که به وفور در خانواده پیازها و سیب وجود دارد، از تشکیل لختههای خونی در عروق پیشگیری میکند. در حقیقت، تشکیل فیبرین در سیاهرگها و تجمع پلاکتها در سرخرگها از عوامل بروز لختههای خونی و سکته است که این ترکیب مانع ساخت آن میشود.
2 - پیاز ضد سرطان است
-------------------------------------
محققان دانشگاه کورنل بعد از مطالعه تاثیر پیاز بر رشد سلولی و تخریب رادیکالهای آزاد، در سال 2004 اعلام کردند موسیر و انواع پیاز به دلیل خواص آنتیاکسیدانی برجسته، تاثیر ویژهای بر کاهش پیشرفت سرطان کبد دارند و از رشد سلولهای سرطانی پیشگیری میکنند. طبق تحقیقات دیگر دانشمندان، مصرف منظم پیاز به میزان 2 بار در هفته، بهطور واضح خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم میکند. پیاز سرشار از فلاونوییدهاست و از رشد تومورها جلوگیری و سلولهای روده بزرگ را از آسیب حفظ میکند. پختن گوشت با پیاز نیز میتواند به کاهش مواد سرطانزایی که هنگام پخت گوشت در حرارت ایجاد میشوند، کمک کند.
3 - پیاز خونساز است
----------------------------------
اسیدفولیک یا ویتامین 9 B یکی از ترکیبهای مورد نیاز مغز و تضمینکننده سلامت روان و احساس افراد است. 125 میلیلیتر یا نصف پیمانه آبپیاز میتواند 9 درصد از نیاز روزانه بدن به اسیدفولیک را برطرف کند بنابراین عادت به خوردن پیاز به تامین نیاز بدن به اسید فولیک کمک میکند.
4 - پیاز استخوان ساز است
-------------------------------------
طبق تحقیقات پژوهشگران دانشکده پزشکی جنوب کالیفرنیا که مشروح آن در سال 2009 منتشر شد، تراکم استخوانها در زنانی که روزی یک پیاز مصرف میکنند، 5 درصد بیش از زنانی است که یک بار در ماه پیاز میخورند. از سوی دیگر، در زنانی که مرتب پیاز مصرف میکنند در مقایسه با زنانی که پیاز نمیخورند، احتمال شکستگی لگن 20 درصد کاهش مییابد. بنابراین به خانمها توصیه میشود برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، خوردن پیاز را به یکی از عادتهای غذایی خود تبدیل کنند.
5 - پیاز ضددرد است
----------------------------------
براساس تحقیقی کلینیکی که در سال 1990 در داکوتای شمالی انجام شد، زنانی که رژیمغذایی غنی از منگنز دارند، کمتر دچار علایم نشانگان قبل از قاعدگی مثل دردهای شکمی یا بدخلقی میشوند زیرا پیاز یکی از منابع خوب منگنز به شمار میرود و این ماده معدنی مانند یک ضددرد عمل میکند.
6 - پیاز ضدفشارخون است
-------------------------------------
پیاز مانند سیب منبع بسیار خوب نوعی آنتیاکسیدان به نام کرکتین است. تحقیقات پژوهشگران که نتایج آن در سال 2007 منتشر شد، نشان داد کرکتین تاثیر ویژهای بر کاهش فشارخون دارد و از تخریب دیواره عروق پیشگیری میکند و به این ترتیب خطر بروز بیماریهای قلبی- عروقی را کاهش میدهد.
چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
پیاز را به صورت خام یا پخته میتوانید مصرف کنید ولی یادتان باشد که پیاز خام آنتیاکسیدانهای بیشتری دارد. البته پخت و پز میزان آنتیاکسیدانهای این ماده غذایی را فقط کمی کاهش میدهد.
توصیه میکنیم از پیاز خام برای تهیه انواع سالاد استفاده کنید. البته پیاز به تنهایی معجزه نمیکند. زمانی خواص این ماده غذایی بیشتر میشود که تغذیه سالم و متنوع حاوی انواع میوه و سبزیهای سرشار از آنتی اکسیدان داشته باشید. در بیشتر غذاها میتوانید از پیاز برای گرفتن بوی زحم استفاده کنید اما اگر میخواهید پیاز را بپزید یا سرخ کنید، از روغن زیاد استفاده نکنید. اگر هم علاقهای به پیاز پخته ندارید، میتوانید آن را ریز رنده یا از آب آن در غذاها استفاده کنید.
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
5- تسکین درد:اگر در دهانتان زخم دارید چای کیسه ای مصرف شده را گاز بگیرید. ترکیبات چای درد را کاهش خواهد داد و همچنین فرایند بهبودی آن را افزایش خواهد داد.
6- تسکین آفتاب سوختگی: با گذاشتن چای کیسه ای مصرف شده محل آفتاب سوختگی روند بهبودی آن را افزایش دهید
ژن درمانی از درمان بیماری ها تا بهسازی نژادی و استفاده بعنوان یک سلاح
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
2 - فرزندتان را تشویق کنید تا در فعالیت های فوق برنامه مشارکت کند. مشارکت در فعالیت های فوق برنامه، در حفظ تندرستی فرزندتان موثر است.
3 - هنگام گفت و گو با فرزندتان خشم تان را کنترل کنید ( به عنوان مثال: به آرامی گفت و گو کنید، سعی کنید رفتار تدافعی نداشته باشید و به حرف های فرزندتان واکنش مثبت نشان دهید.)
4 - برای حل و فصل چالش ها به فرزندتان کمک کنید.
5 - تلاش کنید با فرزندتان ارتباط صمیمانه و صحیح برقرار کنید. سعی کنید توصیه های مناسبی برای گفت و گو درباره مواد مخدر و الکل بیابید.
6 - پس از کسب موفقیت به فرزندتان پاداش دهید و تشویق اش کنید. فعالیت های او را کنترل کنید و با طرح سوالات گوناگون سعی کنید از اتفاقاتی برایش افتاده آگاه شوید. اگر چنین نکنید، مشکلات نمایان می شوند.
7 - به فرزندتان اجازه دهید مستقل بودن را تجربه کند. سعی کنید فرزندتان را به خانه علاقه مند و او را در مواجه با مشکلات یاری کنید. اجازه دهید فرزندتان با حفظ حد و مرزها همراه دوستان اش به گردش برود و تفریح کند. به او اجازه دهید تا درباره توقعات والدین اش حرف بزند و اظهار نظر کند. با این کار به او می آموزید هنگامی که از خانه و خانواده دور است اظهار نظر و از خود محافظت کند.
مطالب پیشنهادی
ورزش های مفید برای بیماران مبتلا به آلزایمر
ورزش و بیماری های قلبی و استخوانی
چطور میزان فعالیت فیزیکی خود را ارتقاء دهیم؟
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
میکروبها موجودات ریز ذرهبینی بیماریزایی هستند که خیلی راحت میتوانند سلامت انسان را بهشدت به خطر بیندازند. میکروبهای بیماریزا 4 نوع دارند؛ باکتریها، ویروسها، تخمانگلها و کپکها. اینها همهجا وجود دارند؛ روی دست انسانها، ظروف، اتومبیل، رختخواب و... و باید با آنها مبارزه کرد...
دو راه مبارزه با این میکروبها وجود دارد؛ راه مستقیم و راه غیرمستقیم. راه مستقیم این است که آنها را با روشهایی بکشیم. به موادی که برای این کار استفاده میشود، مواد گندزا و ضدعفونیکننده میگویند که تمام 4 دسته میکروبها را میکشند ولی به کار بردن این مواد هم برای پوست مشکلزاست و هم برای طبیعت. راه غیرمستقیم برخورد با میکروبها، به کار بردن مواد پاککنندهای مانند مایع ظرفشویی است. این مواد میکروبها را از شیء، ظرف، لباس و... جدا میکنند، بدون اینکه آنها را بکشند.
یکی از موارد کاربرد مواد پاککننده، برای شستن ظروف است چون اگر بخواهیم از مواد ضدعفونی کننده برای این کار استفاده کنیم، هم پوست دست و هم ظروف آسیب میبینند. علاوه بر پاککننده، برای شستن بهتر و آسانتر ظروف از کاتالیزوری استفاده میشود که ممکن است اسکاچ یا اسفنج باشد. اسکاچها معمولا از مواد پلیمری ساخته میشوند و موادغذایی چسبیده به ظرف را سریعتر و راحتتر جدا میکنند. علت استفاده از اسکاچ، این است که پوست کمتر با ظرف و مواد شوینده در تماس باشد و در اثر اصطکاک، پوست از بین نرود و آسیب نبیند، مخصوصا اگر این کار بدون دستکش انجام شود، بیشتر مشکلزاست. اسکاچ خود پاککننده نیست ولی با مواد پاککننده و کمی آب، کار ظرفشویی را راحت میکند.
اگر فرصتی به عوامل بیماریزا و میکروبها بدهیم، رشد و نمو میکنند و باعث بروز مشکل میشوند و یکی از جاهایی که میتوانند رشد و نمو داشته باشند، در اسکاچ و اسفنج ظرفشویی است. اگر اسکاچ و اسفنج را بعد از استفاده، خوب تمیز نکنیم و با مایع ظرفشویی کاملا نشوییم، آلایندهها از آن پاک نمیشود و خود این پاککنندهها منبع آلودگی خواهند شد. اگر اسکاچ درست شسته و میکروبزدایی نشود، آلودگی آن به ظرفهای بعدی که با آن میشوییم، منتقل میشود. پس هم باید اسکاچ را درست به کار ببریم و هم آن را خوب بشوییم تا میکروبها از سطحش جدا شوند. بهتر است ظروفی هم که مدام به کار میروند، هر چند وقت یک بار با پرکلرین شست و گندزدایی کرد. ظروف ترک خورده، لب پریده و... را هم که با وجود شستن با دقت هم احتمال اینکه میکروبها در آن بمانند زیاد است، باید دور انداخت. بیشتر مواقع وقتی ظروف را با مواد پاککننده میشوییم، تا حد زیادی میکروبهای موجود در اسکاچ هم از بین میرود. از طرفی اگر قبل از استفاده از اسکاچ، چربیهای ظرف را با آب گرم جدا کنیم و بعد اسکاچ را به کار بریم، هم ظرف راحتتر تمیز میشود و هم به اسکاچ آلودگی کمتری منتقل و عمر آن بیشتر خواهدشد.
یکی از دلایل تغییر رنگ اسکاچ این است که رنگ آن بعد از مدتی در اثر تماس با مواد شوینده و ظرفها تا حدی از بین میرود. از طرفی سطح آنها خلل و فرج زیادی دارد و موادغذایی چسبیده به ظروف گاهی در بین آنها میماند و اگر خوب شسته نشوند، سیاه و لکدار به نظر میرسند. در نهایت اینکه، اگر اسکاچ با مواد شوینده شسته شد و در جای مخصوصش قرار گرفت (نه در سینک)، حتی ماندن آن در محیط مرطوب، مشکلی ایجاد نمیکند ولی اگر تمیز نباشد و در محیط مرطوب هم قرار گیرد، مشکلزاست.
شستن اسکاچ با سفیدکننده آن را ضدعفونی میکند ولی اگر بعد از هر بار استفاده آن را کاملا بشوییم، نیازی به این کار نیست. اگر اسکاچ را در آب نمک هم بگذاریم، تا حدی گندزدایی میشود. گاهی روی برچسب مواد شوینده و مایع ظرفشویی نوشته آنتیباکتر، یعنی باکتریها در مواجهه با این مواد کشته میشوند و حالت ضدعفونیکننده دارد ولی این مواد میتوانند پوست دست را از بین ببرند مگر اینکه کاملا به وسیله سازمانهای بهداشتی تایید شده باشند و ماده آنتیباکتریال موجود در آنها آنقدر ملایم باشد که به دست و پوست صدمهای نزند. در این صورت استفاده از این مایعها بهتر است و اسکاچ را هم بهتر تمیز میکند.
بررسی اثرات کافئین بر بدن
عوارض شیرین کنندههای بدون کالری
فست فود زیر ذره بین کارشناسان حوزه سلامت
ویژگی های ظروف آشپزی و اثر آن در پخت غذا
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
" ابــوسعید ابـوالخیــر "
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
افزایش وزن زمانی که ناشی از اختلال هورمونی نظیر کم کاری تیروئید و یا عوارض داروهایی نظیر استروئیدها نباشد . ناشی از نداشتن فعالیت بدنی و دریافت بیش از حد کالری نسبت به مقدار مورد نیاز بدن است که در بیش از 90 درصد مواقع نیز چنین می باشد . با افزایش سن هم در بانوان هم در آقایان میزان سوخت و ساز بدن به جهت افزایش نسبت توده چربی به توده عضلانی کاهش یافته و همین امر باعث چاقی می شود . اولین و کلیدی ترین توصیه من، ادامه ورزش و عدم ترک آن است. اگر در 24 ساعت 30 دقیقه برای سلامتی خود وقت بگذارید و فعالیت بدنی با شدت متوسط داشته باشید قطعا از وضعیت سلامت بهتری برخوردار می شوید. ضمن آنکه از افت سطح سوخت و ساز بدن خود و افزایش وزن در بلند مدت جلوگیری می کنید.
درمورد رژیم غذایی نیز بیاد داشته باشید که تداوم در رعایت برنامه غذایی صحیح برای جلوگیری از بازگشت وزنتان ضروری است. همانطور که اشاره شد هر زمان بیشتر از مقدار مورد نیازتان انرژی دریافت کنید انرژی اضافه در بدن به صورت چربی ذخیره می شود. باید همواره به یاد داشته باشید رفتارهایی چون حذف وعدهای غذایی مثل صبحانه و یا شام و یا گرسنگی کشیدن طولانی مدت نه تنها باعث افت متابولیسم بدن ،نوسانات شدید قند خون می شود، بلکه در بلند مدت ولع شما را نسبت به خوردن تشدید میکند.
بررسی اثرات کافئین بر بدن
عوارض شیرین کنندههای بدون کالری
فست فود زیر ذره بین کارشناسان حوزه سلامت
ویژگی های ظروف آشپزی و اثر آن در پخت غذا
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
اگر حرارت و التهاب بدنتان زیاد شده است ، اگر احساس رخوت و سستی میکنید و اگر رنگتان زردچوبهای شده است ، به یقین کبدتان نیاز به دوستی مهربان همچون عرق کاسنی دارد .
در کشور ما ایران ، از زمانهای قدیم تا به امروز از قسمتهای مختلف گیاه کاسنی و عرق آن به عنوان تصفیهکننده خون و شستشو دهنده کبد بسیار استفاده میشده .
کاسنی صحرایی یا وحشی در اوایل بهار در کنار جویبار یا در میان سبزهزار میروید . در گذشته مقداری عرق کاسنی را درون شربت سکنجبین میریختند و به همراه کاهو میل میکردند . این عرق بسیار خنککننده ، صفرابر ، جلا دهنده کبد و مسکن حرارت بدن است . اگرچه طعم تلخی دارد اما دوست خوب کبد است .
کبد عضو سم زدای بدن بوده و بیش از ۵۰۰ کارکرد حیاتی دارد . تفکیک مواد مغذی از مواد زاید ، سمزدایی ، تجزیه مواد شیمیایی ، انهدام میکروبها ، تنظیم هورمونها ، سوخت و ساز چربیها ، پروتئینها و قندها ، دفع اور و … از وظایف کبد است . در واقع هر چیزی که میخوریم ، میآشامیم ، تنفس میکنیم یا به پوستمان میمالید , سرانجام به کبدمان میرسد . حال اگر این عضو دچار مشکل شود ، علائمی چون زردی پوست ، خستگی مفرط ، التهاب بدن ، عطش ، چربی خون بالا و … عارض میشود بنابراین اگر میخواهید کبدتان را از تنبلی نجات دهید عرق کاسنی بنوشید .
این عرق در نوسازی سلولهای کبد نقش برجستهای دارد . چربیهای مازاد کبد و رادیکالهای آزاد مضر را خنثی و خون را تصفیه میکند . عرق کاسنی ملین و ادرارآور خوبی بوده و با خروج سموم از بدن , التهاب بدن ، تبهای صفراوی ، یرقان و زردی ناشی از گرمی را رفع ، کیسه صفرا ، کلیه و مثانه را از سنگ پاک ، التهاب معده را برطرف ، اسید کلریدریک معده را تحریک و اشتها را زیاد میکند .
هر چه این عرق تلختر باشد خواص بیشتری داشته و در التیام امراض کبدی موثرتر است . برای مبتلایان به نقرس و هپاتیت مفید و بدن را در برابر بیماریهای عفونی ایمن میسازد این عرق سرشار از ویتامین سی بوده و نوع وحشی آن فسفر و آهن گیاهی دارد .
عرق کاسنی با تقویت کبد ، رنگ پوست را روشن ، بیماریهای مزمن پوستی بخصوص اگزما را التیام ، رسوبات ادراری و جوشهای ناشی از گرمی غذاها را رفع کرده و بهترین دارو برای افزایش نیروی جنسی است .
به دلیل آنکه این عرق روی کبد اثری نیکو دارد این عضو میتواند به تنظیم هورمونها پرداخته و در افزایش قدرت باروری نطفه و تنظیم و تقسیم کروموزومهای نر و ماده تاثیرگذار باشد .
عرق کاسنی زمانی بهترین اثر درمانی را دارد که به اصطلاح دوآتشه و استاندارد باشد . هر چقدر آب به کاررفته در تهیه این عرق بیشتر باشد اثرگذاری آن ضعیفتر خواهد بود . در مورد میزان و نحوه مصرف عرقیات از متخصصان این امر کمک بگیرید . برای برخورداری از حداکثر اثر درمانی عرقیات آنها را به طور مرتب استفاده کنید .
بوی بد دهان با بروز نارسایی های کلیوی و کبدی در ارتباط است .
بوی بد دهان که بسیاری از مردم با آن مواجه هستند ، علاوه بر ارتباط با مشکلات معمول دهان و دندان ، بیماری های گوارشی و تنفسی ، میتواند با بروز نارسایی ها و اختلال عملکرد کلیه ها و کبد نیز در ارتباط باشد .
حسام کبیری ، متخصص بیماری های دهان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود : بوی بد دهان یکی از مشکلات بسیار شایعی است که تقریبا تمام مردم در طول زندگی خود بارها و بارها با آن مواجه میشوند .
وی با بیان اینکه بسیاری از مردم برای برطرف کردن بوی بد دهان اقدام به مصرف آدامس های خوشبو کننده و مواد مشابه میکنند ، تصریح کرد :
گاهی اوقات علت اصلی بوی دهان مربوط به بیماری ها و نارسایی های داخلی است که در این شرایط مصرف آدامس های خوشبو کننده و یا مسواک زدن تنها به صورت موقتی بوی بد دهان را برطرف کرده و در واقع اقدامی کافی نیست .
کبیری گفت : بوی بد دهان میتواند نشانه ای از بیماری های داخلی بدن باشد که برطرف کردن آن تنها با درمان بیماری ایجاد شده امکان پذیر است
وی تاکید کرد : بوی بد ایجاد شده در دهان ، علاوه بر ارتباط با مشکلات معمول دهان و دندان ، بیماری های گوارشی و تنفسی ، میتواند با بروز نارسایی ها و اختلال عملکرد کلیه ها و کبد نیز در ارتباط باشد .
این متخصص بیماری های دهان با بیان اینکه در مواجه با بوی بد دهان نباید به هر اقدامی دست زد ، اظهار داشت : هر فردی که دچار این مشکل شده باشد ، در صورتی که با گذشت زمان مشکل بوی بد دهانش با مسواک زدن برطرف نشد ، باید برای مشخص شدن علت دقیق مشکلش به پزشک متخصص داخلی یا متخصص دهان و دندان مراجعه کند .
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
اگر حرارت و التهاب بدنتان زیاد شده است ، اگر احساس رخوت و سستی میکنید و اگر رنگتان زردچوبهای شده است ، به یقین کبدتان نیاز به دوستی مهربان همچون عرق کاسنی دارد .
در کشور ما ایران ، از زمانهای قدیم تا به امروز از قسمتهای مختلف گیاه کاسنی و عرق آن به عنوان تصفیهکننده خون و شستشو دهنده کبد بسیار استفاده میشده .
کاسنی صحرایی یا وحشی در اوایل بهار در کنار جویبار یا در میان سبزهزار میروید . در گذشته مقداری عرق کاسنی را درون شربت سکنجبین میریختند و به همراه کاهو میل میکردند . این عرق بسیار خنککننده ، صفرابر ، جلا دهنده کبد و مسکن حرارت بدن است . اگرچه طعم تلخی دارد اما دوست خوب کبد است .
کبد عضو سم زدای بدن بوده و بیش از ۵۰۰ کارکرد حیاتی دارد . تفکیک مواد مغذی از مواد زاید ، سمزدایی ، تجزیه مواد شیمیایی ، انهدام میکروبها ، تنظیم هورمونها ، سوخت و ساز چربیها ، پروتئینها و قندها ، دفع اور و … از وظایف کبد است . در واقع هر چیزی که میخوریم ، میآشامیم ، تنفس میکنیم یا به پوستمان میمالید , سرانجام به کبدمان میرسد . حال اگر این عضو دچار مشکل شود ، علائمی چون زردی پوست ، خستگی مفرط ، التهاب بدن ، عطش ، چربی خون بالا و … عارض میشود بنابراین اگر میخواهید کبدتان را از تنبلی نجات دهید عرق کاسنی بنوشید .
این عرق در نوسازی سلولهای کبد نقش برجستهای دارد . چربیهای مازاد کبد و رادیکالهای آزاد مضر را خنثی و خون را تصفیه میکند . عرق کاسنی ملین و ادرارآور خوبی بوده و با خروج سموم از بدن , التهاب بدن ، تبهای صفراوی ، یرقان و زردی ناشی از گرمی را رفع ، کیسه صفرا ، کلیه و مثانه را از سنگ پاک ، التهاب معده را برطرف ، اسید کلریدریک معده را تحریک و اشتها را زیاد میکند .
هر چه این عرق تلختر باشد خواص بیشتری داشته و در التیام امراض کبدی موثرتر است . برای مبتلایان به نقرس و هپاتیت مفید و بدن را در برابر بیماریهای عفونی ایمن میسازد این عرق سرشار از ویتامین سی بوده و نوع وحشی آن فسفر و آهن گیاهی دارد .
عرق کاسنی با تقویت کبد ، رنگ پوست را روشن ، بیماریهای مزمن پوستی بخصوص اگزما را التیام ، رسوبات ادراری و جوشهای ناشی از گرمی غذاها را رفع کرده و بهترین دارو برای افزایش نیروی جنسی است .
به دلیل آنکه این عرق روی کبد اثری نیکو دارد این عضو میتواند به تنظیم هورمونها پرداخته و در افزایش قدرت باروری نطفه و تنظیم و تقسیم کروموزومهای نر و ماده تاثیرگذار باشد .
عرق کاسنی زمانی بهترین اثر درمانی را دارد که به اصطلاح دوآتشه و استاندارد باشد . هر چقدر آب به کاررفته در تهیه این عرق بیشتر باشد اثرگذاری آن ضعیفتر خواهد بود . در مورد میزان و نحوه مصرف عرقیات از متخصصان این امر کمک بگیرید . برای برخورداری از حداکثر اثر درمانی عرقیات آنها را به طور مرتب استفاده کنید .
بوی بد دهان با بروز نارسایی های کلیوی و کبدی در ارتباط است .
بوی بد دهان که بسیاری از مردم با آن مواجه هستند ، علاوه بر ارتباط با مشکلات معمول دهان و دندان ، بیماری های گوارشی و تنفسی ، میتواند با بروز نارسایی ها و اختلال عملکرد کلیه ها و کبد نیز در ارتباط باشد .
حسام کبیری ، متخصص بیماری های دهان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود : بوی بد دهان یکی از مشکلات بسیار شایعی است که تقریبا تمام مردم در طول زندگی خود بارها و بارها با آن مواجه میشوند .
وی با بیان اینکه بسیاری از مردم برای برطرف کردن بوی بد دهان اقدام به مصرف آدامس های خوشبو کننده و مواد مشابه میکنند ، تصریح کرد :
گاهی اوقات علت اصلی بوی دهان مربوط به بیماری ها و نارسایی های داخلی است که در این شرایط مصرف آدامس های خوشبو کننده و یا مسواک زدن تنها به صورت موقتی بوی بد دهان را برطرف کرده و در واقع اقدامی کافی نیست .
کبیری گفت : بوی بد دهان میتواند نشانه ای از بیماری های داخلی بدن باشد که برطرف کردن آن تنها با درمان بیماری ایجاد شده امکان پذیر است
وی تاکید کرد : بوی بد ایجاد شده در دهان ، علاوه بر ارتباط با مشکلات معمول دهان و دندان ، بیماری های گوارشی و تنفسی ، میتواند با بروز نارسایی ها و اختلال عملکرد کلیه ها و کبد نیز در ارتباط باشد .
این متخصص بیماری های دهان با بیان اینکه در مواجه با بوی بد دهان نباید به هر اقدامی دست زد ، اظهار داشت : هر فردی که دچار این مشکل شده باشد ، در صورتی که با گذشت زمان مشکل بوی بد دهانش با مسواک زدن برطرف نشد ، باید برای مشخص شدن علت دقیق مشکلش به پزشک متخصص داخلی یا متخصص دهان و دندان مراجعه کند .
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
بعد از جنجال روغن پالم در لبنیات که توسط وزیر بهداشت رو شد و از اجحاف بیشتر به مصرف کنندگان جلوگیری کرد نوبت به سوسیس و کالباس رسیده است.
سوسیس و کالباس مواد غذایی قابل دسترسی هستند که علاوه بر خوشمزه بودن خطر های جبران ناپذیری به همراه دارند…اما ایا میدانید ، تولید کالباس و سوسیس زیر پلهای و روی پله ای از خمیر مرغ (که حاوی همه امحا، پوست هورمونی و احشای زائد مرغ است)
دوستان عزیز:همه سوسیس و کالباسهای که دربازار هستند، از برندهای معروف نیستند، کارخانههای بزرگ و معروف سوسیس و کالباس که از وزارت بهداشت هم پروانه دارند، نه که این مشکل را ندارند ولی نسبتا مشکلات کمتری دارند،اما همه سوسیس و کالباسهای که دربازار هستند که از برندهای معروف نیستند و تشیخص سالم بودن ان بسی مشکل است،شما میروی در ساندویجی یک کالباس یا سوسیسی را لای نان میگذارد و به شما میدهد از کجا میدانید که چیست.
احمد شیبانی میگویید: وقتی ما 2 سال پیش مسؤولیت غذا و دارو را پذیرفتیم برخی تولید کنندگان سوسیس و کالباس از خمیر مرغ که حاوی همه امحا و احشا و آشغال مرغ بود استفاده می کردند. وی ادامه داد: ما نامه نوشتیم که جلوی این کار را بگیریم، اما می گفتند اگر ما از این مواد استفاده نکنیم ضرر می کنیم ...وی افزود، به نمونه برداری 20 نمونه سوسیس و کالباس و همبرگر از مراکز عرضه و فروشگاه های زنجیره ای نموده و این نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتی مورد آزمون قرار گرفت که از بیست نمونه سوسیس و کالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند .
حتی وزیر وزارت بهداشت هم گفته : بنده خودم ،لب به سوسیس و کالباس نمیزنم حتی اگر جلوی چشمم گوشت ران را هم بگذارند و با آن سوسیس و کالباس درست کنند باز هم نمیخورم و کلاً به مردم توصیه میکنیم که اصلاً فست فود و سوسیس و کالباس یا همبرگر نخورند. ..
نکته :« زنان باردار و کودکان کمتر از 10 سال با مصرف سوسیس و کالباس به آلرژی های غذایی مبتلا میشوند که درمان قطعی برای آنها وجود ندارد»
« مصرف بیش از 2 وعده غذایی سوسیس و کالباس در ماه خطر ابتلا به سرطان را تا چندین برابر افزایش می دهد.»
ژن درمانی از درمان بیماری ها تا بهسازی نژادی و استفاده بعنوان یک سلاح
ژن درمانی از درمان بیماری ها تا بهسازی نژادی و استفاده بعنوان یک سلاح
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
•• تغذیه,میوه,سبزیجات
رنگ قرمز زیبای آن نشان می دهد این خوراکی سرشار از یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها یعنی لیکوپن است. بنابراین مصرف این خوراکی مانع ابتلا به سرطان می شود. البته این ویژگی در دیگر خوراکی های حاوی آنتی اکسیدان نیز وجود دارد اما لیکوپن یکی از تاثیرگذارترین این خوراکی هاست. دلیل آن نیز تاثیر این آنتی اکسیدان روی رادیکال های آزاد است. این خوراکی منبع انواع ویتامین ها بویژه ویتامین C و K است. مصرف گوجه فرنگی میزان فشار خون را تنظیم می کند. بنابراین مصرف آن برای همه افراد بویژه افراد مبتلا به فشار خون بالا بسیار مناسب است.
***** میزان مصرف: روزانه دو عدد متوسط یا روزانه ده عدد گوجه گیلاسی
***** شیوه مصرف: به صورت خام
•• کلم بروکلی، دوست معده
در بین گیاهان خانواده صلیبی یا چلیپاییان، کلم بروکلی حاوی قوی ترین آنتی اکسیدان است. نکته مهم تر این که مصرف آن به طور خاص مانع ابتلا به سرطان ریه، معده و مقعد می شود. این سبزی با وجود رنگ سبزی که دارد، حاوی بتاکاروتن، پیش ساز ویتامین A، ویتامین C و فولات است. بنابراین مصرف آن باعث حفظ سلامت پوست، جلوگیری از ابتلا به زکام و سرماخوردگی می شود. فولات موجود در این خوراکی نیز برای آرامش اعصاب مناسب است. علاوه براین که فولات موجود در این سبزی باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود.
*****میزان مصرف: روزانه یک شاخه
*****شیوه مصرف: به صورت خام در سالاد یا بخارپز به عنوان مخلفات غذا
•• فلفل دلمه ای، دوست قلب
فلفل دلمه ای طعم خوبی دارد و باعث خوش عطر و طعم شدن غذاها می شود. فلفل دلمه ای حاوی لیکوپن و اسید فولیک است. بنابراین خوردن آن به عملکرد بهتر قلب کمک می کند. پژوهش های جدید نشان می دهد مصرف روزانه فلفل، مانع ابتلا به سرطان ریه، کولون، لوزالمعده و خون می شود. رنگ این فلفل نشان می دهد این خوراکی سرشار از انواع آنتی اکسیدان هاست. بنابراین مصرف آن علاوه برجلوگیری از ابتلا به سرطان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
***** میزان مصرف: روزانه نصف یک عدد فلفل دلمه ای
***** شیوه مصرف: به صورت خام در سالاد یا همراه غذا به عنوان طعم دهنده انواع خورشت ها، مرغ و گوشت
•• هویج دوست مو
شاید از شنیدن این جمله که هویج دوست مو است، تعجب کنید. به این دلیل که آن را بیشتر دوست چشم می شناسیم، اما هویج باعث حفظ سلامت موها هم می شود. این خوراکی با رنگ زیبای نارنجی اش نشان می دهد سرشار از آنتی اکسیدان کاروتن و ویتامین A است. بنابراین به سلامت چشم و پوست نیز کمک می کند و ویتامین C موجود در هویج دستگاه گردش خون را در مقابل سکته قلبی بیمه می کند.
***** میزان مصرف: روزانه یک تا دو عدد متوسط
***** شیوه مصرف: به صورت خام در سالاد یا بخارپز به عنوان مخلفات غذا
•• کدوحلوایی، ضدالتهاب
کدو حلوایی یا همان کدو تنبل، سبزی حاوی بتاکاروتن و ویتامین C است.این دو ترکیب ضد التهاب است. بنابراین مصرف روزانه کدو حلوایی مانع التهاب بافت های بدن شده و در صورت بروز چنین مشکلی، مصرف کدو حلوایی تا حد زیادی می تواند التهاب بافت ها را از بین ببرد. کدو حلوایی به دلیل ترکیب های ضدالتهابی به کنترل نشانه های آسم نیز کمک می کند و مصرف آن مانع ابتلا به پوکی استخوان می شود. کدو تنبل حاوی پتاسیم، منیزیم و فیبر است.
***** میزان مصرف: روزانه یک فنجان خرد شده
***** شیوه مصرف: به صورت خام همراه با ماست
•• هضم غذا با سیب زمینی شیرین
این خوراکی پرخاصیت حاوی ترکیب های ضد سرطان یعنی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A، C و منگنز است. این خوراکی برای افراد کم خون نیز مفید است به این دلیل که سرشار از آهن است. فیبر موجود در سیب زمینی نیز به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک می کند. از طرفی ساختار و بافت سیب زمینی به هضم بهتر غذا کمک می کند. البته بعضی از پژوهشگران دلیل آن، یعنی تاثیر سیب زمینی در هضم بهتر غذا را به شیرینی طبیعی آن نسبت می دهند.
***** میزان مصرف: روزانه نصف سیب زمینی متوسط
***** شیوه مصرف: به صورت آب پز همراه غذا، به عنوان شام همراه با گوجه فرنگی و پنیر و سوپ سیب زمینی و هویج و آب مر
•• اسفناج، دوست کم خون ها
اگر دنبال منبع انواع ویتامین ها هستید، علاوه بر کلم بروکلی می توانید اسفناج مصرف کنید. این سبزی ویژه حاوی انواع ویتامین هاست. ازطرفی اسفناج حاوی آهن است؛ بنابراین مصرف آن برای افراد کم خون مناسب است. فیبر موجود در اسفناج باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود و مصرف آن به دلیل ترکیب هایی که دارد مانع ابتلا به سرطان روده و پوکی استخوان می شود.
***** میزان مصرف: روزانه یک فنجان
***** شیوه مصرف: سالاد اسفناج، بورانی اسفناج، به صورت بخارپز به عنوان مخلفات غذا و به عنوان سبزی آش
•• کلم بروکسل ویژه مادران باردار
اگر قرار باشد یک خوراکی خاص از بین سبزی ها هر روز در برنامه غذایی مادران باردار قرار گیرد، آن کلم بروکسل است. این خوراکی کپسول طبیعی حاوی اسید فولیک و ویتامین B است. در دوران بارداری یکی از نیازهای ضروری مادران باردار مصرف مکمل اسید فولیک و مواد غذایی حاوی این ترکیب مهم است. این سبزی حاوی ویتامین K است. بنابراین مصرف آن برای درمان اختلال های کبدی موثر است. ویتامین C موجود در این خوراکی نیز به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و بدن را در مقابل تاثیر منفی عوامل بیماری زا بیمه می کند. پتاسیم موجود در این خوراکی نیز برای قلب مفید است. فیبر موجود در کلم بروکسل به عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند و مانع ابتلا به یبوست می شود. این سبزی منبع اسید چرب امگا3 گیاهی است. بنابراین مصرف کلم بروکسل باعث کاهش و کنترل میزان چربی خون می شود.
***** میزان مصرف: روزانه ده عدد
***** شیوه مصرف: به صورت خام در سالاد یا همراه ماست یا به صورت بخارپز به عنوان مخلفات غذا
•• بادمجان، خوراک مغز
در نگاه اول این خوراکی بی خاصیت به نظر می رسد، اما بادمجان حاوی نوعی آنتی اکسیدان خاص به نام نازونین یا ناسونین است. این آنتی اکسیدان به صورت خاص پیری سلول های مغز را به تعویق می اندازد. بنابراین مصرف بادمجان مانع از ابتلا به آلزایمر می شود. این خوراکی حاوی فیبر فراوانی است. بنابراین خوردن آن هرچند باعث بروز نفخ می شود، اما به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک کرده و مانع چسبندگی روده می شود. بادمجان حاوی پتاسیم است. بنابراین مصرف بادمجان مانع سکته مغزی و قلبی و زوال عقل می شود.
***** میزان مصرف: روزانه یک عدد متوسط
***** شیوه مصرف: به صورت کبابی همراه با نان و به صورت کبابی همراه با ماست یا تهیه خورشت بادمجان به شرطی که بادمجان ها کبابی شده باشد.
•• پیاز، دوست استخوان ها
خوراک خوشبویی نیست، اما اگر بدانید چه ویژگی خاصی دارد، خوردن آن را ترک نمی کنید. پیاز حاوی ترکیبی است که روند از دست دادن کلسیم در بدن را کند کرده و مانع پوکی استخوان می شود. بنابراین مصرف آن برای همه افراد بویژه زنان پس از شروع دوره یائسگی بسیار مفید است. ویتامین C و فولات موجود در آن بدن را در مقابل ابتلا به پوکی استخوان بیمه می کند.
***** میزان مصرف: روزانه نصف عدد متوسط
***** شیوه مصرف: به صورت خام همراه با غذا، به عنوان طعم دهنده انواع غذاها و خرد شده همراه با ماست و خیار.
تمرینات ورزشی در دوران حاملگی و قبل از زایمان