(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

راهنمای تغذیه برای داشتن زندگی سالم

Image result for ‫راهنمای تغذیه برای داشتن زندگی سالم‬‎


چند ماده غذایی مفید برای کاهش کلسترول:

مصرف چند ماده غذایی ساده اما سالم می‌تواند کلسترول بد موجود در خون را از بین ببرد.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، فیبر غذایی نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن و محافظت بدن در برابر بیماری‌هایی مثل دیابت و بیماری‌های قلبی حفظ داراست. یکی از این مواد خوراکی بلغور جو است. این ماده به دلیل دارا بودن نوع خاصی از فیبر به نام «بتاگلوکن» می‌تواند در کاهش کلسترول موثر باشد.

بتاگلوکن نوعی فیبر قابل حل است که به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کند. خاصیت این فیبر این است که کلسترول بد خون را کاهش داده اما تغییری در میزان کلسترول خوب ایجاد نمی‌کند. بلغور جو همچنین می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.


Image result for ‫راهنمای تغذیه برای داشتن زندگی سالم‬‎


مطالعات نشان می‌دهد افرادی که از کلسترول بالا رنج می‌برند با مصرف سه گرم فیبرغذایی قابل حل در روز می توانند کلسترول خون خود را کاهش دهند.

دومین ماده خوراکی پیشنهادی دانه سویا است. پروتئین سویا بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی محافظت کرده و مقدار کلسترول بد خون را به طور چشمگیری کاهش داده و کلسترول خوب را بالا می‌برد.

در سومین مورد می‌توان به چای سبز اشاره کرد. چندین مطالعه انجام شده نشان می‌دهد مصرف این چای از لخته شدن خون، افزایش فشار خون و افزایش میزان کلسترول جلوگیری می‌کند. چای به دلیل داشتن اسید فولیک باعث می‌شود خطر ابتلا به سرطان‌ و بیماری‌های قلبی کاهش یابد.

آخرین مورد گیاه اسپرزه است. این گیاه حاوی فیبر قابل حل و غیرقابل حل است. مصرف این گیاه سطح کلسترول خون را پایین آورد که به دلیل فیبر بالای آن است.

بسیاری از کارشناسان بهداشت به مردم توصیه می‌کنند تا در حمل، نگهداری و آماده کردن مواد غذایی دقت و توجه بیشتری کنند.

خوب است بدانیم که سالمندان، کودکان و افرادی که به علت ابتلا به بعضی‌ بیماری‌ها، سیستم ایمنی ضعیفی دارند و زنان باردار، بیشتر از هر کس دیگر مستعد ابتلا به بیمار‌ی‌های منتقله از راه مواد غذایی هستند. شرط اول در حمل، آماده کردن، فریز کردن و پختن غذاها احتیاط است.

Image result for ‫راهنمای تغذیه برای داشتن زندگی سالم‬‎


بهتر است برای کاهش خطر انتقال بیماری‌ها، به این توصیه‌ها توجه کنید:


- رمز اول: تمیزی و پاکیزگی


قبل از تهیه غذا، دست های خود را کاملا بشویید. دقت کنید در صورتی که ماده غذایی مثل گوشت و مرغ و ماهی با سطوحی مانند میز یا تخته محل فروش برخورد داشته‌اند، آنها را کاملا بشویید.در آشپزخانه هم این مواد نباید روی سطح کابینت قرار داده شوند. میکروب‌ها در هنگام بریدن و تکه کردن گوشت در چاقوی آشپزی، اسفنج ظرفشویی و دستمال‌های آشپزخانه پخش می‌شوند.


سبزی را هیچ‌گاه مستقیما از سبد خرید خود روی کابینت نگذارید و حتما آن را درون سینی مخصوص قرار دهید.


- رمز دوم: جداسازی


بعد از خرید مواد غذایی مانند گوشت و مرغ و ماهی، میگو و سبزی‌‌ها و میوه‌ها، حتما آنها را به طور جداگانه در نایلون‌های مختلف قرار دهید و هرگز انواع گوشت‌ها را در یک نایلون و کنار هم نگذارید.


این کار مانع از انتشار باکتری‌های یک ماده غذایی به ماده غذایی دیگر می‌شود. غذاهای دریایی، گوشت مرغ، گوشت قرمز و ماهی را در یک زمان و با یک چاقو خرد نکنید و پیش از خرد کردن هر یک، حتما چاقوی خود را بشویید. مراقب باشید که این گوشت‌ها را کنار هم و در یک ظرف قرار ندهید.


هنگام بریدن گوشت‌ها، آنها را روی تخته جداگانه بگذارید یا قبل از خرد کردن گوشت دیگر؛ تخته را کاملا بشویید.

Image result for ‫راهنمای تغذیه برای داشتن زندگی سالم‬‎

- رمز سوم: پختن صحیح


غذاها را در دمای مطمئن بپزید. غذاها وقتی کاملا می‌پزند که مدت زمان کافی روی حرارت بالایی باشند. در این صورت است که تمام باکتری‌های مضر آن از بین می‌روند. همیشه به مقداری غذا بپزید که نیازی به نگهداری غذای اضافی نباشد.


سعی کنید حتی‌المقدور از یک غذا بیش از دو وعده استفاده نکنید.[از چه ظروفی برای پخت غذا استفاده کنیم]

Image result for ‫راهنمای تغذیه برای داشتن زندگی سالم‬‎

- رمز چهارم: سرد کردن


فریز کردن مانع از رشد باکتری‌ها روی مواد غذایی می‌شود. فریز کردن مواد غذایی باید در دمای 4/4 درجه سانتی‌گراد انجام شود. در صورتی که یخچال شما دماسنج ندارد، می‌توانید از یک دماسنج برای کنترل دمای یخچال خود استفاده کنید.

Image result for ‫راهنمای تغذیه برای داشتن زندگی سالم‬‎


کیک‌ها، چای‌ها، انواع خامه، کرم‌ها و دسرها را در جای کاملا خنک قرار دهید. غذاهای مانند ماکارونی با گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و یا محصولات لبنی را در صورتی که نمی‌خواهید فورا استفاده کنید، برای نگهداری در سرما قرار دهید.

http://healthyfooddiet.blogfa.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.