(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

باقلوا لانه پرنده


t.me/valentinocake

سفارش انواع شیرینی ،کیک و دسردر اصفهان

https://www.instagram.com/valentino.cake/



مواد لازم برای تهیه 12 عدد باقلوا :
 

شربت آماده غلیظ : دو پیمانه 
خمیر فیلو ( یوفکا ) 4 ورق 
روغن مایع : یک چهارم پیمانه 
کره : یک چهارم پیمانه 

مواد لازم برای شربت باقلوا :
 

گردوی نگینی ریز : نصف پیمانه 
دارچین : نصف قاشق غذا خوری 
هل سبز آسیاب و الک شده : دو تا سه قاشق غذا خوری 
روغن مایع : یک چهارم پیمانه ( برای مالید ن روی خمیر )

مواد لازم برای تزئین :
 

خلال یا پودر پسته : به مقدار لازم 
خلال بادام : به مقدار لازم 

طرز تهیه :
 

برای تهیه شربت باقلوا ، آب و شکر را مخلوط قرار می د هیم . هر از گاهی شربت را مخلوط می کنیم تا قبل از به جوش آمد ن ، تمام ذرات شکر در آب حل شود . بعد از به جوش آمد ن دانه های هل را شکسته و همراه با آبلیمو به شربت اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شربت غلیظ شده و قوام بیاید . شربت را در جای خنکی قرار مید هیم تا کاملاً سرد شود و دانه های هل را از آن خارج می کنیم . 
برای تهیه باقلوا ، مواد میانی را با هم مخلوط می کنیم . 
خمیر یوفکا را به اندازه 25 در 15 سانتیمتر برش زده و با قلم مو به فاصله دو سانتیمتر از لبه انتهایی خمیر ، روغن مایع می مالیم . حدود یک قاشق مربا خوری مواد میانی را روی لبه خمیر پخش کرده و خمیر را به کمک سیخ چوبی ( یا وسیله مشابه دیگر ) رول می کنیم . دو سانتیمتر انتهایی خمیر را که چرب نکرده بودیم با قلم موی دیگری کمی مرطوب کرده و به رول کرد ن ادامه می د هیم تا لبه خمیر کاملاً بچسبد . خمیر ورل شده را از دو طرف به سمت مرکز سیخ فشار می د هیم تا چین بخورد . سیخ چوبی را از داخل باقلوا خارج کرده و خمیر را به شکل مارپیچ شکل مید هیم و کیپ هم در سینی فر مناسبی می چینیم . بین باقلواها نباید فضای خالی باشد .
بعد از آماده شد ن باقلواها ، کره و روغن مایع را کاملاً داغ کرده و با قاشق روی باقلواها می د هیم . سینی باقلوارا به مدت 15 دقیقه ( یا تا زمانی که روی باقلواها طلایی شود ) در طبقه وسط فر گرم شده با د مای 180 درجه سانتیگراد قرار می د هیم . 
بعد ازاینکه روی باقلواها طلایی شد آنها را از فر خارج و بلافاصله شربت خنک شده را رویشان می ریزیم . بعد از اینک باقلواها خنک شدند آن ها را از شربت خارج و ترجیحاً در صافی قرار می د هیم تا شربت اضافیشان برود . بعد با خلال پسته و بادام تزئین و سرو می کنیم . 
در صورتی که به خمیر فیلوی آماده دسترسی ندارید با دستور زیر می توانید خمیر مناسبی برای این باقلوا تهیه کنید :

مواد لازم برای تهیه خمیر باقلوا:
 

شیر یا ماست رقیق : یک لیوان 
تخم مرغ : سه عدد 
روغن مایع : یک لیوان سر خالی 
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری 
سرکه : یک قاشق غذا خوری 
نمک : یک پنسه 
آرد : به میزانی که خمیر به دست نچسبد 
پودر نشاسته گند م : به مقدار لازم ( برای باز کرد ن خمیر )

طرز تهیه :
 

تمام مواد خمیر به جز آرد را مخلوط کنید تا یکدست شوند . آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود ولی به دست نچسبد . روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و حداکثر نیم ساعت استراحت بد هید . برای سهولت کار از خمیر گلوله هایی برداشته و روی سطحی که پودر نشاسته پاشیده اید به کمک وردنه تا حد امکان نازک باز کرده و مراحل فوق را تکرار کنید . 

نکته :
 

1 ـ این دستور 390 گرم کربوهیدرات ، 50 گرم پروتئین ، 195 گرم چربی و 3515 کیلو کالری انرژی دارد . 
2 ـ د قت کنید که از خمیر یوفکاری مخصوص باقلوا استفاده کنید . 
3 ـ شربت باید کاملاً خنک و باقلواها کاملاً داغ باشند . اگر شربت ولرم باشد باقلواها نرم و خمیر می شود . 
4 ـ چنانچه در فر زیر باقلواها طلایی شد ولی رویه آنها تغییر رنگ پیدا نکرد سینی فر را به یک طبقه بالاتر از وسط منتقل کنید . 
5 ـ سینی فر نیازی به چرب کرد ن ندارد . 
6 ـ بهتر است گردوها ریز خرد شوند تا موقع پیچید ن خمیر را پاره نکنند . 
7 ـ بهتر است مواد میانی را فقط در لبه خمیر قرار د هید تا رنگ تیره هل ، رنگ باقلوا را زیاد تحت تاثیر قرار ند هد .
8 ـ نسبت مواد میانی را به ذائقه خود می توانید کم یا زیاد کنید . دستور اصالتاً هل و دارچین ندارد ولی در صورت استفاده طعم باقلوا را بسیار عالی و منحصر به فرد می کند . 
9 ـ غلظت شربت بسیارمهم است . اگر از شربت رقیق استفاده کنید ، باقلوا نرم و خمیر و اگر شربت خیلی غلیظ باشد شکرک می زند . 
10 ـ برای تمام دوستانی که به خمیر فیلو دسترسی دارند تهیه این باقلوای آسان ولذیذ را توصیه می کنم 


مطالب پیشنهادی:

آموزش باقلوا با خمیر فیلو مرحله به مرحله

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.