ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
سفارش انواع شیرینی ،کیک و دسردر اصفهان
https://www.instagram.com/valentino.cake/
مواد:
آرد 2 لیوان . آب گرم 3 قاشق . ماست رقیق 3 قاشق . پودر کاکائو 1 و 1/2 قاشق
تخم مرغ 2 عدد . کره 1/2 لیوان . هل آسیاب شده 1 قاشق . شکر 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری . خلال بادام 1/2 لیوان
طرز تهیه:
فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب شیرینی را حاضر کنید.
شکر و کره را با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا نرم و خامه ای شود. تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا کرم رنگ و کمی کشدار شود. در ظرفی دیگر کاکائو و آب را باهم مخلوط کنید. سپس ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط بدست آمده را وارد ظرف کره و تخم مرغ کنید.
آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را نیز در یک کاسه خوب باهم یکدست و مخلوط کنید. سپس به تدریج و آرام آرام آن را وارد مایه شیرینی کنید و هم بزنید. در نهایت خلال بادام و هل آسیاب شده را به مواد شیرینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد شیرینی را در قالبها تقسیم کنید و بریزید. و سپس آن را به مدت 12 تا 15 دقیقه درون سینی وسط فر قرار دهید تا شیرینی ها خوب بپزند.
مطالب پیشنهادی: