(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

باقلوا استانبولی


t.me/valentinocake

سفارش انواع شیرینی ،کیک و دسردر اصفهان

https://www.instagram.com/valentino.cake/


Image result for ‫باقلوا استانبولی‬‎


باقلوا شیرینی مخصوص ایرانیهاست اما ترک‌ها هم نوعی باقلوا می‌پزند که به باقلوای استانبولی معروف است و تفاوتهایی با باقلوای معروف ایران دارد. دو روش تهیه و پخت این شیرینی را در ادامه مطلب فرا بگیرید.


روش اول

مواد لازم:

پسته خرد شده: ۲۵۰ گرم

گردوی خرد شده: ۲۵۰ گرم

دارچین: ۲ قاشق چایخوری

شکر: ۱ پیمانه

نان یوفکا: ۵۰۰ گرم

کره: ۱۸ قاشق غذاخوری

عسل: ۱ پیمانه

لیمو: ۱ عدد

آب پرتقال: ۳ قاشق غذاخوری

ادویه معطر در صورت تمایل: به میزان دلخواه

شیرینی باقلوا استانبولی

طرز تهیه:

۱-ابتدا ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از پسته را برای تزئین کنار بگذارید. در یک کاسه، باقیمانده پسته را همراه با گردو، ۱/۴ پیمانه شکر، دارچین و ادویه معطر (در صورت تمایل) را با هم مخلوط کنید.

۲-فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.

۳-در یک تابه بر روی حرارت، کره را بریزید تا آب شود. ظرف مخصوص فر را با کمی کره چرب کنبد.

۴-یکی از خمیرهای یوفکا را در کف ظرف پهن کنید. روی آن کره بمالید.

۵-دوباره یک لایه خمیر یوفکا پهن نموده و کمی روی لایه قبلی فشار دهید تا به هم بچسبد. دوباره روی آن کره بمالید. به اندازه ۱/۳ خمیر را به همین صورت لایه لایه بچنیید.

۶-نیمی از مخلوط پسته و گردو را روی سطح خمیر بپاشید.

۷-دوباره با ۱/۳ دیگر از خمیر لایه‌ها را همراه با کره ادامه دهید. نیمه باقیمانده از مخلوط گردو و پسته را روی سطح خمیر بپاشید.

۸-تا آخر همین کار را با باقیمانده خمیر تکرار کنید.

۹-کره باقیمانده را روی لایه خمیر آخر بریزید. با استفاده از چاقو، خمیر‌ها را تا عمق به صورت لوزی لوزی برش دهید.

۱۰-ظرف را در فر به مدت ۱ ساعت و نیم قرار دهید.

۱۱-در همین زمان، در یک قابلمه، باقیمانده شکر را با ۱ پیمانه آب بر روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.

۱۲-عسل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بدون هم زدن خوب داغ شود و حباب‌هایی روی آن بیفتد.

۱۳-شربت تهیه شده را کنار بگذارید تا کمی سرد شود. سپس آبلیو و آب پرتقال را اضافه کنید.

۱۴-ظرف را از فر خارج کنید و شربت تهیه شده را بر روی خمیر بریزید. دوباره خمیر را از تکه‌های برش داده شده با چاقو از هم جدا کنید.

۱۵-تکه‌های برش داده شده را در ظرف مناسب بچینید و روی آن را با پسته تزئین کنید|استانبول مگاپولیتن|

Image result for ‫باقلوا استانبولی‬‎

روش دوم

مواد لازم:

برای شربت:

شکر: ۵ لیوان

آب: ۳-۵ لیوان

آبلیمو: نصف قاشق چایخوری

برای خمیر:

آرد: ۴ لیوان

شیر: ۱ لیوان

مایه خمیر: ۱ پاکت

روغن آب شده: ۱۰۰ گرم

تخم مرغ: ۱ عدد

گردو خرد شده: ۲۵۰ گرم

نشاسته گندم: ۵۰۰ گرم

روغن داغ: ۱۵۰ گرم

شیرینی باقلوا استانبولی

طرز تهیه:

۱-از اختلاط مواد، یک خمیر نرم و یک دست بدست آورید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را به حال خود بگذارید تا اصطلاحاً ور بیاید.

۲-خمیر را به ۳ قسمت مساوی قسمت کنید و از هر قسمت ۱۶ تا ۱۸ عدد خمیر به اندازه یک گردو برداشته، هر کدام را در دست به شکل گردو درآورید.

۳-اکنون هر خمیر کوچک را با وردنه به اندازه یک بشفاب غذاخوری پهن کنید، وسط آن مقداری نشاسته ببریزید و خمیر‌ها را لایه به لایه روی هم پهن کنید (۱۶ یا ۱۸ ورق خمیر روی هم).

۴-آخرین لایه را بدون ریختن نشاسته روی لایه‌های دگیر بگذارید.

۵- اکنون ۳ گروه خمیر ۱۶-۱۸ ورقه‌ای نشاسته زده شده بدست آمده. یک سینی فر گرد را چرب کرده و با وردنه هر گروه خمیر ۱۶-۱۸ ورقی را به اندازه سینی باز کنید. خمیر گروه اول را در داخل سینی پهن کرده و روی آن نصف گردوی پودر شده بپاشید و آن را خوب به همه جای لایه پخش کنید.

۶-دومین گروه از خمیر‌ها را باز کنید و روی خمیرهای قبلی داخل سینی پهن کنید. بقیه گردو‌ها را روی آن پخش کنید.

۷-آخرین گروه خمیرهای باز شذه را روی خمیرهای قبلی داخل سینی پهن کنید. خمیر داخل سینی را به شکل دلخواه برش دهید و روی آن را طوری که به هر طرف آن پخش شود روغن داغ بریزید.

۸-مواد را در فر با دمای ۲۰۰ سانتیگراد بگذارید تا روی خمیر‌ها سرخ شود.

۹-بعد از پخته شدن آن‌ها را از فر در آورده، بگذارید سرد شود.

۱۰-بعد از سرد شدن شربت آماده و نیمه گرم را روی آن‌ها ریخته و ۴-۵ ساعت صبر کنید تا شیرینی باقلوای شما آماده خوردن شود


مطالب پیشنهادی:

شیرینی مرنگ پشمکی

شیرینی پنیری

شیرینی بادامی با هل و کاکائو 

ماکارون فرانسوی با مغز شکلاتی

سفارش و خرید کیک عروسی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.