ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
مواد لازم:
شاه توت یا توتفرنگی | یک پیمانه |
هلو و زردآلو | از هر کدام دو عدد |
ماست کمچرب | یک پیمانه |
عسل | سه قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
ابتدا شاهتوت یا توتفرنگی را با هلو و زردآلوی که هسته آن را جدا کردهاید درون مخلوطکن ریخته سپس این مخلوط که مثل پوره شده با ماست و عسل مخلوط کنید و مدت سه تا چهار ساعت در فریزر قرار دهید پس از اینکه مواد بسته شد، از فریزر در آورده و با مخلوطکن یا همزن بزنید تا یکدست شود میتوانید این دسر را همینطوری میل کرده یا 24 ساعت در فریزر قرار داده تا به صورت یخ در بیاید و با تکههای میوه تزئین کرده و میل کنید.