(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

طرز تهیه مربای هویج خانگی





t.me/valentinocake

سفارش انواع شیرینی ،کیک و دسردر اصفهان

https://www.instagram.com/valentino.cake/





مرباى هویج,طرز تهیه مرباى هویج


مواد لازم :


 هویج ریز رنده شده 1 کیلو گرم

 شکر 1 کیلو گرم

گلاب 100 میلى گرم ( به میزان لازم )

هل درسته 10 عدد

زعفران 1/8 قاشق چای خوری ( به صورت خشک استفاده کنید )

 وانیل کمی ( به میزان لازم )

چوب دارچین 1 عدد

 جوز هندی 1 پنسه ( به میزان لازم )

 آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

پودر فلفل کمی ( در صورت تمایل )

* وانیل ( اگرنوع شکرى آن باشد یک ق چ / واگر وانیل خالص باشد 1/8ق چ )

* جوز هندی ( و یا موقع رنده کردن تا شماره پنج بشمارید کافیست )

* آبلیمو یا کمى جوهرلیمو 1/8 ق چ


طرز تهیه :

هویج را یک شب جلوتر رنده کنید و در یک قابلمه لعابى ریخته و داخل آن هل را ریخته و روى آن شکر ریخته و بدون اینکه آن را هم بزنید درب آن را گذاشته و آهسته قابلمه را کنار گذاشته تا زمان پخت .

Image result for ‫تهیه مربای هویج‬‎

روز بعد ( یعنى حدوداً 12 ساعت بعد ) قابلمه را با درب آن روى حرارت ملایم گذاشته ( خیلى ملایم ) و اجازه دهید شکر آهسته آهسته ذوب شود و هویج از زیر آهسته آهسته بپزد که حدوداً یک ساعت زمان لازم دارد، میتوانید از شعله پخش کن استفاده نمایید (شکر را هم نزنید)

در این روش آب احتیاجى نیست و مربا خودش آب می اندازد .


در آخر که قل هاى ریز مربا را ملاحظه خواهید کرد آب لیمو و یا جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه چوب دارچین ، زعفران ، گلاب ، جوز هندى و وانیل ( 1/4 قاشق چاى خورى فلفل قرمز در صورت تمایل ، نگران نباشید مرباى شما تند نخواهد شد ) را ریخته و از روى حرارت بردارید و بهتر است تا 24 ساعت در همان قابلمه بماند ولى درب آن را برداشته و روى قابلمه یک دستمال بزرگ و سنگین یا یک حوله بیاندازید تا زمان خنک شدن عرق نکند ، و بعد از اینکه خنک شد و مطمئن شدید که مربا شکرک نزده آن را داخل شیشه هاى تمیز و کوچک ریخته و در یخچال قراردهید ، توجه داشته باشید که هل و چوب دارچین را از مربا جدا نکنید .


میتوانید از خلال هاى تازه پوست پرتقال هم در مرباى هویج استفاده کنید ( به اندازهء 1/2 پ ) و یا دو ق غ خشک آن ، که البته باید بعد از کمى جوشاندن و قرار دادن در آب سرد براى چند ساعت و تعویض مرتب آب آن استفاده کنید.

مرباى هویج,طرز تهیه مرباى هویج

خلال بادام و پسته هم در مرباى هویج عالیست و مربا را زیبا میکند، در صورت تمایل اواخر پخت به مربا به همان صورت خشک اضافه کنید . ( از هر کدام یک ق غ )

در صورتى که مرباى هویج با حرات کم و یکنواخت پخته شود شکرک نخواهد زد .

و اگر شکرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهید با 100 میلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقیقه جوشانده و از روى حرارت بردارید . و بعد از اینکه خنک شد در ظرف ریخته و کنار بگذارید .


2 نکته مهم:

1. مربا ها را درظرف لعابى تهیه کنیم و از قاشق چوبى استفاده کنیم .

2. مرباى هویج را بعد از پخت براى مدت 24 ساعت در همان قابلمه نگهداریم تا اگر شکرک زد ، دوباره آنرا با کمى آب یا گلاب بجوشانیم !

مطالب پیشنهادی:

روش تهیه‌ی مربای بهارنارنج 

طرز تهیه شیرینی مربایی

فوت ‌و فن‌های تهیه شربت ، مربا و مارمالاد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.