ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
سفارش انواع شیرینی ،کیک و دسردر اصفهان
https://www.instagram.com/valentino.cake/
ت
تارت بیسکوییتی بسیار راحت تهیه می شود.هم چنین مناسب سلیقه افراد مختلفی می باشد.این تارت را با چای و قهوه می توانید سرو نمایید.هم چنین تارت بیسکوییتی به دلیل ظاهر زیبایی که دارد می تواند دسری متنوع و اشتها برانگیز باشد.این تارت با مواد اولیه بسیار کمی آماده می گردد.
مواد مورد نیاز تارت بیسکوییتی :
آرد : ۳۰۰ گرم
کره : ۲۰۰ گرم
پودربادام : ۱۵۰ گرم
تخممرغ : یک عدد
آب سرد : ۱۰۰ میلی لیتر
پودرشکر : ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل : نصف قاشق چای خوری
مواد مورد نیاز داخل تارت بیسکوییتی :
اکلرهای کوچک پر شده با خامه : حدود ۲۰ عدد
کرم پاتیسیر : ۲ لیوان
موز : ۳ عدد
گردو خرد شده : نصف لیوان
دستور تهیه تارت بیسکوییتی :
ابتدا آرد را الک نمایید.سپس در کاسه ای بریزید و با پودر بادام ، پودر شکر و نیز وانیل خوب مخلوط نمایید.کره نرم شده را با مواد خود مخلوط کنید.بهتر است از انگشتان خود کمک بگیرید.تخم مرغ را اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد و همراه آب سرد در کاسه ای دیگر مخلوط نمایید.برای این کار از چنگال استفاده کنید.سپس آن را به مخلوط آرد خود اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی ایجاد شود.خمیر را در نایلون به مدت زمان یم ساعت در یخچال نگهداری کنید.سپس در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شودوخمیر را در قالب تارت قرار دهید.با کمک چنگال حفره هایی را ایجاد کنید تا از پف آن جلوگیری کنید.فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۶۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا گرم شود.سپس قالب را به مدت زمان ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید .
در ظرفی دو تا سه قاش از کرم پاتی سیر را روی بیسکوییت پخته شده پهن می کنیم .سپس موز حلقه شده را همراه گردو روی آن می چینیم.باقی مانده کرم را روی تارت ریخته و با اکلر ها روی آن را می پوشانیم.تزیین روی تارت بیسکوییتی به سلیقه هرکس متفاوت است و می توانید فقط از کرم و موز استفاده نمایید.
مطالب پیشنهادی:
دستور تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی