(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

تارت سوسیس و کلم

تارت سوسیس و کلم

 
مناسب برای :
8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
 
زمان پخت :
40 - 45 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 ورق

پنیر پیتزا رنده شده 9595 : 200 گرم

سوسیس : چهار عدد

کلم: دو عدد

سیب زمینی : سه عدد

آب پرتقال : 1/3 فنجان

سرکه : یک فنجان

سیر : سه حبه

آویشن : یک قاشق غذاخوری

پیاز قرمز : دو عدد

فلفل قرمز : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

روغن زیتون : 3/4 فنجان

روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

روش تهیه :

1 کلم را به خوبی ریز کرده و درون سینی مخصوص فر میریزیم ، سپس روی آن ها را با 

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ، دو قاشق غذاخوری سرکه ، نمک و فلفل و سیر ریز شده پر میکنیم .

ریز کردن کلم ، و اضافه کردن سیر ، سرکه ، روغن زیتون ، نمک و فلفل به ان در تارت با فیلو

2 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 360 درجه قرار داده تا زمانی که

 سطح کلم ها طلایی شود (در حدود 20 دقیقه )

قرار دادن کلم ها درون فر در تارت سوسیس و کلم

3 سیب زمینی را ریز کرده و درون روغن سرخ میکنیم .

سرخ کردن سیب زمینی ها در تارت سوسیس و کلم با فیلو

4 پس از این که سیب زمینی کمی سرخ شد ، پیاز حلقه شده را به آن اضافه میکینم .

اضافه کردن پیاز به سیب زمینی سرخ شده در تارت سوسسیس وکلم

5 زرد چوبه ، یک قاشق غذاخوری سرکه و یک قاشق غذاخوری پودر سیر به مواد اضافه میکنیم .

اضافه کردن زردچوبه ، پودر سیر و سرکه درتارت سوسیس و کلم

6 تمامی مواد را به خوبی در حدود 10 الی 15 دقیقه تفت میدهیم تا کاملا یکدست شده و سرخ شوند .

تفت دادن تمامی مواد در تارت سوسیس و کلم

7 نصف فنجان روغن زیتون و 1/3 فنجان اب پرتقال را به مقدار سرکه باقیمانده اضافه میکنیم .

مخلوط کردن سرکه ، روغن ریتون ، آب پرتقال در تارت سوسیس و کلم با فیلو

8خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا 9595 این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را کاملا باز نکنید ) .

یک لایه از خمیر برداشته و سطح آن را کاملا با مخلوط سرکه مرطوب میکنیم ،‌ سپس لایه دوم را برداشته و آن را روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم ، این کار را برای چهار لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت شش لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .

مرطوب کردن سطح خمیرها با مخلوط سرکه در تارت سوسیس با کلم

10 مواد را در وسط خمیر پهن میکنیم ، سپس لبه های خمیر را به داخل تا میدهیم .

ریختن مواد در وسط خمیر در تارت سوسیس و کلم

11 سوسیس حلقه شده ، کلم ، آویشن و پنیر را بر روی باقی مانده مواد میریزیم .

اضافه کردن سوسیس حلقه شده ، پنیر ، آویشن در تارت سوسیس و کلم

12 تارت را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

تارت سرکه ای با سوسیس و کلم


مطالب پیشنهادی

اثرات امواج تلفن همراه بر سلامت افراد

اقدامات اساسی در تخصیص منابع در نظام سلامت

عوارض شیرین کننده های بدون کالری چیست؟

ورزش چگونه در درمان و پیشگیری از سرطان سینه زنان کمک می کند؟

http://maktoobshop.com

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.