ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
ابتدا فر رو روی حرارت 325 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شه. مواد خشک شامل آرد و بکینگ پودر و نمک و یک پیمانه از شکر رو باهم الک کنید و در یک ظرف گود بریزید.
آب و روغن و وانیل و عصاره و رنده لیمو و همچنین زرده های تخم مرغ رو به مواد خشک اضافه کنید و با همزن دستی و یا دور آرام همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
سفیده ها رو هم جدا در ظرفی با دور تند همزن بزنید تا کف کنه و به رنگ سفید در بیاد. پودر کرم تار تار رو اضافه کنید و برای دو دقیقه با دور متوسط همزن هم بزنید. بعد هم نصف پیمانه شکر رو به سفیده ها اضافه کنید و باز بزنید تا سفیده ها کاملا قوام پیدا کنه. به طوری که کاملا فرم پره های همزن روش بمونه.
سفیده ها رو در سه مرحله به مخلوط مواد کیک اضافه کنید و به آرومی و با یک قاشق چوبی به یک طرف هم بزنید تا کاملا مخلوط شه.
بعد هم بدون اینکه قالب رو چرب کنید مواد رو در قالب بریزید. این مقدار مواد مناسب قالب 25 سانتی هست. حدود 2/3 قالب رو از مواد کیک پر کنید. و بقیه قالب رو برای پف کیک خالی بذارید.
در فر با حرارت ملایم حدود 55 دقیقه تا یک ساعت احتیاج داره تا بپزه. از خلال دندون هم برای تست پخته شدن کیک استفاده کنید. بعد از پخت، یکی دو ساعت زمان بدید تا کیک کاملا خنک شه و بعد از قالب جداش کنید.
برای تزیین این کیک میتونید از باترکریم و یا شکلات های فرم گرفته استفاده کنید. همچنین میتونید از مطلب تزیین کیک های خانگی کمک بگیرید.