ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
به مواد غذایی طبیعی تکیه کنید نه مکملها!
در جهان امروز، آموزش کلید رشد و توسعة کشورها به شمار میآید.
مواد غذایی که ما میخوریم فقط ویتامین و املاح نیستند. چیزی که ما میخوریم یک بسته تغذیهای با تمام خواص خالص تغذیهای است. برای مثال، خوردن یک پرتقال از مصرف مکمل ویتامین C برای بدن بسیار بسیار مفیدتر است. پرتقال فقط ویتامین C نیست. ترکیبی است از ویتامینها و املاحی مانند منیزیم، پتاسیم، فولات، ویتامین B6 و مقادیر بالایی از آنتیاکسیدانها و فلاوونوئیدها.
و اما درباره ویتامین C
درحالیکه همه ما باور داریم که ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی حائز اهمیت است، مطالعهها نشان دادهاند که مکملیاری حتی در مقادیر بسیار بالای ویتامین C نیز در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا تأثیر قابلتوجهی نخواهد داشت. درحالیکه همچنان این اعتقاد وجود دارد که مصرف میوه و سبزی غنی از ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بسیار مهم و تأثیرگذار است. پس فراموش نکنید علت قدرت میوه و سبزی در پیشگیری از سرماخوردگی و تقویت ایمنی محتوای بالای ویتامین A، ویتامین E، فلاوونوئیدها، آنتیاکسیدانها و البته ویتامین C طبیعی آنهاست. برای این منظور بهتر است از میوهها و سبزیهایی مانند پرتقال، گریپفروت و سایر مرکبات استفاده کنید.