مواد لازم:
تخم مرغ=1 عدد شکر=1/2 پیمانه روغن= 50 گرم مایه خمیر= 1 قاشق سوپخوری پرنمک=نصف قاشق چایخوری آرد =حدود 5 پیمانه آب ولرم= 1/2 پیمانه شیر= 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
مایه خمیر را در نصف پیمانه آب ولرم و 1 قاشق شکر حل کرده می گذاریم پف کند و بعد از این که پف کرد شکر و تخم مرغ و روغن و نمک و شیر را به آن اضافه کرده کمی هم می زنیم . سپس چهار پیمانه آرد را ریخته و خوب چنگ می زنیم اگر خمیر به دست چسبید. پیمانه آرد آخر را کم کم اضافه می کنیم.
خمیر در جای نسبتاگرم می گذاریم تا خمیر پف کرده بالا بیاید روی میز آرد پاشیده مقداری تز خمیر را روی میز پهن کرده خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و با بشقاب یک دایره می بریم .
ته سینی را آرد پاشیده و خمیر را در آن میگذاریم. از کرم آماده کمی رو خمیر می دهیم. باید دقت کنیم وسط خمیر قرار بگیرد. بطوری که خمیر دوم را روی آن می اندازیم بیرون نزند.
دایره دیگری به اندازه خمیر قبلی باز کرده و روی خمیر اول می اندازیم و روی خمیرهای قالب زده رو به اشکال مختلف قالب می زنیم و ظرف حاوی نان ها را در جای گرم مثل رادیاتور یا روی فر روشن قرار می دهیم تا حجم نان ها 2 برابر شود .
بعد زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و روی نانن ها را زرین کرده داخل فر پنجره وسط حراررت 200 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدهی.
روش تهیه نان همبرگر هم مثل نان فانتزی است با این تفاوت که نان همبرگر شکر ندارد و همچنین به نان همبرگر 5 گرم بهبود دهنده اضافه می کنند همین طور در داخل نان همبرگر کرم نمی گذارند.