(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

رمز و راز تهیه خورش کرفس با مرغ تصویری

وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است


http://maktoobshop.com

 

سه عدد ران مرغ یا شش عدد مغز ران مرغ را در یک قابلمه ریخته، سه کاسه ماست خوری کرفس سرخ شده، چهار عدد لیمو عمانی و کمی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.

آشنایی با روش تهیه خورش کرفس با مرغ - آکا


انواع خورش یا خورشت - طرز تهیه خورش کرفس با مرغ تصویری

 

 

مواد لازم برای تهیه 

خورش

 کرفس با مرغ

 مغز ران مرغ  شش عدد

 
 کرفس سرخ شده   سه کاسه ماست خوری

 
 آرد گندم   یک قاشق غذاخوری

 
 لیمو عمانی  چهار عدد

 
 روغن   دو فنجان

 
 نمک و فلفل   به میزان لازم

 

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه شش بشقاب

خورش

 خوری از " 

خورش

 کرفس با مرغ " خواهیم داشت.

 

250 گرم نعناع، 750 گرم جعفری و نصف یک عدد کرفس را پاک می‌کنیم. بعد سبزی را ریز و ساقه کرفس را درشت خرد می‌کنیم. سپس سبزی و برگ کرفس را با دو فنجان روغن (200 گرم) حدود یک ساعت سرخ می‌کنیم و بعد ساقه کرفس خرد شده را اضافه کرده تا یک ربع ساعت دیگر سرخ شود. به این ترتیب سه کاسه ماست خوری سبزی سرخ شده (جمعاً معادل 900 گرم سبزی سرخ شده) خواهیم داشت.

دو فنجان روغن برای سرخ کردن کرفس (جمعاً معادل 200 گرم)

4 عدد لیمو عمانی (معادل 20 گرم)

سه عدد ران مرغ یا شش عدد مغز ران مرغ (جمعاً معادل یک کیلو گرم مرغ)

نمک و فلفل به میزان لازم

یک قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل 15 گرم)

روش تهیه 

خورش

 کرفس با مرغ

250 گرم نعناع، 750 گرم جعفری و نصف یک عدد کرفس را پاک می‌کنیم. بعد سبزی را ریز و ساقه کرفس را درشت خرد می‌کنیم. سپس سبزی و برگ کرفس را با دو فنجان روغن (200 گرم) حدود یک ساعت سرخ می‌کنیم و بعد ساقه کرفس خرد شده را اضافه کرده تا یک ربع ساعت دیگر سرخ شود. به این ترتیب سه کاسه ماست خوری سبزی سرخ شده (جمعاً معادل 900 گرم سبزی سرخ شده) خواهیم داشت.

سه عدد ران مرغ یا شش عدد مغز ران مرغ را در یک قابلمه ریخته، سه کاسه ماست خوری کرفس سرخ شده، چهار عدد لیمو عمانی و کمی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. سپس یک لیوان آب را کم کم به یک قاشق آرد اضافه کرده، هم می‌زنیم و همراه سه لیوان دیگر آب به

خورش

 اضافه می‌کنیم تا 

خورش

 حدود دو ساعت با شعله کم بپزد. در حین پخت چند مرتبه 

خورش

 را هم می‌زنیم تا آرد به قابلمه نچسبد و 

خورش

 جا 

بیف

تد.

خورش

 آماده است.

tebyan.net

مطالب پیشنهادی

بررسی مشکلات برنامه پزشک خانواده

بیمه سلامت و نقش بیمه های مکمل بر آن

تاثیر بیمه های مکمل بر قشرهای آسیب پذیر

توزیع عادلانه خدمات بهداشتی در ﺳﻴـﺴﺘﻢ ﻧﻈـﺎم ﺳـﻼﻣﺖ ﻛﺸﻮر

دریافت پول از بیمار بصورت مستقیم (خطای پزشکی)

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.