ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم
مرغ سوخاری 180 گرم
پنیر پیتزا 120 گرم
زیتون اسلایس شده 25 گرم
پپروچینی 25 گرم
خمیر پیتزا یک عدد
پیتزا پلودیابلو
طرز تهیه
ابتدا خمیرپیتزا را باز کرده سپس پنیر را در تمامی نقاط پهن میکنیم، بعد تکههای مرغ سوخاری را که از قبل آماده کردهایم را روی آن میچینیم سپس زیتونهای اسلایس شده را به آن اضافه میکنیم و به مدت شش دقیقه در دمای 350 درجه سانتیگراد داخل فر قرار میدهیم. پس از آماده شده سس مخصوص را به همراه پپروچینی روی آن میریزیم.
طرز تهیه سس
ماست دو قاشق غذاخوری
خامه یک قاشق غذاخوری
سس کچاپ یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری
فلفلقرمز یک قاشق چایخوری
تمام مواد فوق را با هم مخلوط میکنیم تا سس پولودیابلو به دست آید.