(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

عوامل ثبات زندگی مشترک

وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است


 http://maktoobshop.com/



ضامن زندگی مشترک پایدار

به نظر شما مهمترین عامل برای یک زندگی مشترک خوب و پایدار چیست؟ شاید بسیاری ارتباط سالم را مهمترین عامل بدانند و اگر منظور ارتباطی باشد که زوجین فقط مشکلات را با هم در میان بگذارند، اشتباه است. امروزه، بسیاری از پژوهشگران مسائل خانوادگی دریافته اند که مهمترین عامل برای داشتن یک زندگی مشترک موفق، محبت است.

 

عوامل ثبات زندگی مشترک
 

ویژگی های مثبت همسرتان را در مدنظر داشته باشید
 


محبت یعنی اینکه در همه مراودات روزانه با همسر خود به دنبال خوبی های او باشید به جای آنکه به مشکلات و نارضایتی های زندگی فکر کنید. با محبت، با ویژگی های مثبت همسرتان روبرو شده و سعی کنید در گالری خاطرات ذهن تان، آنهایی را که ناخوشایند و غمگین است با صفا و توجه به همدیگر پر کنید. یادآوری و گرامی داشتن خوبی ها می تواند بر کیفیت رابطه تفاوت زیادی ایجاد کند.

پس مراقب کارهای کوچک، اما محبت آمیز همسرتان باشید و به آنها توجه کنید. حتی می توانید آنها را بنویسید. او در این اواخر چه کارهایی انجام داده که شما قدردان آنها هستید؟ همسرتان چه نوع قدردانی را دوست دارد؟ او یک یادداشت کوچک، یک تماس تلفنی یا چند جمله کوتاه را ترجیح می دهد؟ برای قدردانی از او برنامه ریزی کنید و به روش دلخواهش از رفتارهای خوبش تشکر کنید.

 

تجربه های مثبت خلق کنید
 
محبت یعنی خلق تجربه های مثبت در رابطه. آن عده از زوج هایی که زندگی مشترک پایداری دارند می دانند که رابطه را باید طی سالیان متمادی ساخت. تحقیقات نشان می دهد، در ازدواج سالم به ازای هر ۵ بار مثبت یک بار منفی وجود دارد، این امر به آن معنا است که در این ازدواج ها زوجین با تایید بر ویژگی های فردی مثبت، به زندگی مشترک شان استحکام می بخشند.


برای شما و همسرتان چه فعالیت ها و رسومی خوشایند و لذت بخش است؟ به نشستن در کنار هم و گفتگو با هم علاقه دارید؟ پیاده روی با هم؟ تماشای برنامه تلویزیونی مورد علاقه هر دو نفرتان؟ اشتغال به سرگرمی خاصی؟ در این مورد با هم حرف بزنید و این فعالیت ها را به جزء جدایی ناپذیر زندگی تان تبدیل کنید.

 
از بیان بعضی از مسائل بپرهیزید


عده ای بر این باورند که باید هر آنچه را که احساس می کنند با همسرشان در میان بگذارند، اما محبت یعنی نگفتن بعضی از مسائل. می توان بعضی از تفاوت ها و ناامیدی ها را در سکوت به عنوان جزئی از رابطه، پذیرفت.

همه ما محدودیت ها و نقاط ضعفی داریم و فکر کردن زیاد به نقاط ضعف همسر یا حرف زدن از آنها برای زندگی مشترک فایده ای ندارد. بسیاری از ما وقتی مورد حمایت قرار می گیریم، انگیزه بیشتری به دست می آوریم. وقتی از همسرتان افکار نامهربانی در ذهن دارید، فوراً آن را با خاطره خوبی که از او دارید، جایگزین کنید. بهترین خاطرات تان کدامند؟ به نظرتان چگونه می توانید آنها را در دسترس داشته باشید تا در مواقع لزوم با قضاوت یا شکایتی جایگزین کنید؟ وقتی وسوسه می شوید تا از روی نامهربانی حرف هایی بزنید، باید تمرین کنید تا از آن بپرهیزید و به خود بگویید: در حال حاضر من مایوس شده ام. می خواهم صبر کنم تا احساس بهتری پیدا کنم تا بتوانم خواسته یا پیشنهادی را بیان کنم.


قدردان محبت ها باشید و آنها را بپذیرید
 

می توانید قدردان محبت و مهربانی همسر خود باشید و آن را تایید کنید. وقتی ما متوجه محبتی می شویم که به ما روا می شود، با ابراز تشکر، رابطه مان را تقویت می کنیم و راه محبت کردن دوباره را هموار می سازیم. به راه هایی که همسرتان سعی در نشان دادن محبت دارد، فکر کنید و از او تشکر کنید.


به همسرتان کمک کنید
 

محبت یعنی کمک کردن به همدیگر. در بعضی از روابط، یکی از طرفین در تصمیم گیری بهتر از دیگری است و وقتی طرف مقابل در یک تصمیم گیری نسبتاً دشوار دست و پنجه نرم می کند، شاید او عصبانی یا بی تحمل بشود، در حالی که اگر به همسرش محبت داشته باشد به او کمک می کند تا عوامل و راه های مختلف را در نظر بگیرد و با کمک هم به تصمیم نهایی برسند. انجام چه کارهایی برای همسرتان مشکل است؟ شما چگونه می توانید در این زمینه ها به او یاری برسانید؟ اگر ما احساس خوبی داشته باشیم و بتوانیم به خوبی از عهده تعارضات مان بر بیاییم، راحت تر می توانیم محبت بورزیم. هیچ کس در همه مواقع مهربان نیست. حال اگر سعی کنیم محبت را وارد رابطه کنیم شاهد تفاوت زیادی خواهیم بود، چه در ارتباط با هم و چه در آرامش ذهنی خود.

 

منبع : مجله خانواده

 بیشتر بدانیم....

ارتباط بین فعالیت فیزیکی و کاهش بیماریها
ورزش های ضد استرس برای بهتر شدن وضعیت روانی و احساسی افراد
ورزش های مخصوص افراد مبتلا به بیماران قلبی و دیابت
ورزش های مفید برای بیماران مبتلا به آلزایمر
ورزش و بیماری های قلبی و استخوانی
چطور میزان فعالیت فیزیکی خود را ارتقاء دهیم؟
چه ورزش هایی سلامت کودکان را تامین می کند؟
ورزش چگونه در درمان و پیشگیری از سرطان سینه زنان کمک می کند؟

چگونه عملکرد فیزیولوژیکی و روانی میانسالان افزایش می یابد؟
تکنیک های توان بخشی ورزشی در بیماران مبتلا به آسم

ژن درمانی از درمان بیماری ها تا بهسازی نژادی و استفاده بعنوان یک سلاح

دیابت از شناخت علائم تا درمان و راههای پیشگیری

حقایقی در باره ایدز و لزوم آموش جنسی

ایجاد تعادل در بیماران مبتلا به ام اس

سرطان سینه و تمامی گفتنی های آن

نقش نانو تکنولوژی در پزشکی وسلامت عمومی

نقش مردان در زمینه بهداشت باروری همسران
تمرینات ورزشی در دوران حاملگی و قبل از زایمان
کاهش مرگ و میر زنان باردار با برنامه مادری ایمن
مادران شاغل و نگهداری کودکان

بررسی اثرات کافئین بر بدن
عوارض شیرین کنندههای بدون کالری
فست فود زیر ذره بین کارشناسان حوزه سلامت
ویژگی های ظروف آشپزی و اثر آن در پخت غذا

ظروف یک ‌بار مصرف ومشکلات آن بر سلامت

اثرات امواج تلفن همراه بر سلامت افراد
کنترل آلاینده ها از طریق فن اوری نانو تکنولوژی
اثر شن‌های روان یا غبار غلیظ بر سلامت انسان

آثار جانبی تشعشع لامپ های کم مصرف بر چشم و پوست

پیامدها و راهکارهای جلوگیری از تخلفات موتورسواران


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.