(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

چگونه پودینگ موز درست کنیم؟




t.me/valentinocake

سفارش انواع شیرینی ،کیک و دسردر اصفهان

https://www.instagram.com/valentino.cake/



Image result for ‫پودینگ موز‬‎

 پودینگ موز یک نوع پودینگ پختنی است که لایه هایی از مواد مختلف -از جمله پودینگ خانگی- دارد. پودینگ موز خانگی را می توان از یک روز قبل درست کرد تا روز بعد برای سرو آماده شود.

مواد لازممقدار مورد نیاز
شکر۱ پیمانه
آرد۱/۲ پیمانه
نمک۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا شوند)۴ عدد
شیر۲ پیمانه
عصاره وانیل۱ قاشق چایخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
ویفر وانیلی۱ بسته
موز رسیده۴ عدد
کرم تارتار۱/۴ قاشق چایخوری
شکر۵ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل۱/۲ قاشق چایخوری


طرز تهیه:

1. شکر، آرد و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و این مواد خشک را با یک قاشق، خوب هم بزنید.

2. ۴ زرده تخم مرغ را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و آن را بزنید. یک چهارم از شیر و یک چهارم از مواد خشک را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و در حالی که مواد را هم می زنید، به تناوب شیر و مواد خشک را – هر بار به میزان یک چهارم از کل این مواد - اضافه کنید.

3. اولین قاشق چایخوری عصاره وانیل را به مخلوط پودینگ اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را به جوش بیاورید، آن را به طور مداوم هم یزنید و کره را اضافه کنید. کار هم زدن را ادامه دهید تا درجه غلظت پودینگ به ثبات برسد، سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

4. کف قالب را با یک لایه ویفر وانیلی پر کنید. موز را به قطعه هایی به ضخامت ۱/۵ سانتی برش دهید و یک لایه موز روی ویفر ها بچینید. نیمی از پودینگ خانگی تان را روی ویفرها و موزها بریزید و سپس دوباره یک لایه ویفر و یک لایه موز قرار دهید و بقیه پودینگ را روی آنها بریزید.

5. سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه دیگر بریزید و با یک همزن برقی بزنید تا جایی که وقتی همزن را از آن خارج می کنید، برآمدگی های نرمی به وجود بیاید. در حالی که که مرنگ را با سرعت زیاد هم می زنید، کرم تارتار و شکر را – هر بار به میزان یک قاشق غذاخوری – اضافه کنید تا جایی به شکل سفتی دربیاید و وقتی همزن را از آن خارج می کنید برآمدگی های نوک تیز و براقی روی سطح آن به وجود بیاید.

6. ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل باقی مانده را روی مواد بریزید و با کاردک آن را با مرنگ مخلوط کنید. از کاردک برای گذاشتن و پخش کردن یک لایه ضخیم از مرنگ بر روی لایه های پودینگ استفاده کنید و آن را در تمام گوشه های قالب پخش کنید.

7. فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید و پودینگ را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرنگ طلایی رنگ شود. با استفاده از دستکش های بلند مخصوص فر پودینگ را خارج کنید و آن را روی قفسه خنک کننده بگذارید تا خنک شود و به دمای اتاق برسد. حداقل سه ساعت قبل از سرو، دسر را داخل یخچال قرار دهید.

Image result for ‫پودینگ موز‬‎

نکات و هشدارها

- در این دستور بیسکویت لیدی فینگر (شیرینی لطیفه) را می توان جایگزین ویفر وانیلی کرد.

- هم زدن مداوم پودینگ در هنگام پخت، گرما را در حد متوسط نگه می دارد و از سوختن پودینگ در داخل ماهیتابه جلوگیری می کند.

مطالب پیشنهادی:

اسموتی پرتقال، موز و آناناس

طرز تهیه پانزده اسموتی مقوی و مفید برای پوست

طرز تهیه چند اسموتی زمستانی 

اسموتی گیلاس شکلاتی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.