ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم:
بادمجان: 500 گرم
گوجه فرنگی: 750 گرم
پیاز: 1 عدد
جعفری ساطوری شده: قدری
کره: 100 گرم
شکر: 1 قاشق سوپخوری
آرد سفید: 1 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا: 100 گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
طرز تهیه:
پوست بادمجان ها را کنده آنها را بضخامت 5 سانتیمتر حلقه حلقه بریده، رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش گرفته شود .
سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس گوجه فرنگی تهیه کنید.
بادمجان ها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفی که قبلا چرب نموده اید بچینید. سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده کرده و کره آب کرده را روی آن بپاشید و آنرا مدت یکساعت در فر بگذارید .