ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
1 کرفس ، هویج و پیاز را به خوبی ریز کرده و در مقداری روغن تفت مختصری
( حدود 7 دقیقه ) میدهیم تا مواد نسبتا ملایم شود
2 ران مرغ را کاملا ریز کرده و همراه نخود فرنگی به مواد اضافه میکنیم ،
سپس همه را مجداد به خوبی تفت میدهیم .
3 در ظرفی دیگر مقداری از کره را باز میکنیم و آرد را درون آن تفت کوچکی میدهیم ،
سپس عصاره مرغی که را از قبل درون آب جوش باز کردیم به همراه نمک و فلفل
سیاه به آرد اضافه میکنیم و بعد از این که جوش کوچکی خورد آن را از روی حرارت برمیداریم .
4خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود .
(برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است ک یک تا دو ساعت
قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته
با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود .
در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
5 کاپ ها را مطابق دستورات قبلی ( کاپ کاستارد و کاپ نارگیلی) آماده میکنیم .
6 داخل کاپ ها را ابتدا با مخلوط مواد و سپس با سس پر میکنیم .
مطالب پیشنهادی
اثرات امواج تلفن همراه بر سلامت افراد
اقدامات اساسی در تخصیص منابع در نظام سلامت
عوارض شیرین کننده های بدون کالری چیست؟
ورزش چگونه در درمان و پیشگیری از سرطان سینه زنان کمک می کند؟