(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

خورشت قورمه سبزی

وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است


http://maktoobshop.com


مواد لازم

گوشت قورمه : ۵۰۰ گرم
لوبیا چیتی : ۳۰۰ گرم
سبزی خورشتی : ۱ کیلو 
شامل ( جعفری ؛ گشنیز ؛ اسفناج ؛ تره ؛ چغندر؛ کمی شوید و مقدار خیلی کمی شنبلیله )
پیاز : ۲عدد
لیمو عمانی : ۶ عدد
روغن : مقداری
نمک ؛ ادویه ؛ فلفل قرمز و زردچوبه : به مقدار لازم
آب جوش : ۳ یا ۴ لیوان

(طرز تهیه )

پیاز را خورد کرده و در روغن تفت می دهیم سپس گوشت را اضافه کرده و می گزاریم با حرارت کم بپزد بعد از اینکه گوشت با آب خودش پخته شد ادویه ؛ زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم خوب تفت می دهیم سبزی و لوبیا را هم اضافه نموده خوب تفت می دهیم سپس لیمو عمانی را سوراخ کرده و به خورشت اضافه می کنیم و به مقدار لازم آب جوش اضافه کرده ( حدود ۴ لیوان ) و با حرارت متوسط می گذاریم خورشت جا بیافتد در اینجا نمک را هم می توان اضافه کرد
خورشت زمانی آماده است که گوشت و لوبیا خوب پخته شود و خورشت لعاب بندازد پس آماده شدن در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید
(نکات )
- اگرامکان استفاده از سبزی تازه را دارید مثلا در ایران هستید بسیار عالی ؛ ولی اگر مانند من ساکن خارج از ایران هستید و این خورشت را با سبزی خشک تهیه می کنید من یک روش خوب دارم سبزی را از ۱ شب قبل خیس کنید دو بار آب آن را عوض کنید بعد بگذارید با ۱ لیوان آب و کمی روغن آبپز شود بعد از آبپز شدن به اندازه یک بسته کوچک اسفناج تازه را شسته و خورد کرده و به سبزی اضافه کنید و خوب تفت دهید این روش خیلی طعم خورشت را عالی می کند
- من لوبیا چیتی را ۲ یا ۳ روز خیس می کنم و چند بار آبش را عوض می کنم بسته بندی کرده در فریزر می گذارم سپس برای خورشت یا هر غذای دیگر استفاده می کنم با این روش دیگر نیازی به پختن لوبیا نیست
- لیمو عمانی ۱ یا ۲ ساعت سوراخ کرده و در آب ولرم خیس کنید تا به این وسیله تلخی آن از بین برود
امیدوارم ازتوضیحات من استفاده کنید
( ترکیب سبزی خورشتی در جنوب ایران)
- سبزی خورشتی مورد استفاده ما ترکیبش با سبزی خورشتی شهرهای دیگر متفاوت است . یک روش عالی برای تهیه سبزی قورمه این ترکیب است : ازاسفناج ؛ برگ چغندر ؛ تره ؛ گشنیز؛ جعفری؛ شوید و شنبلیله استفاده می کنیم ؛ مقدار اسفناج ؛ تره و برگ چغندر بیشتراز بقیه است. مقدار گشنیز و جعفری مساوی است ( مثلا اگرمقدار اسفناج ؛ تره و برگ چغندراز هر کدام ۳ بسته باشد جعفری و گشنیزاز هر کدام ۲ بسته ) میزان شوید و شنبلیله بسیار کم یعنی از هر کدام ۱ بسته چون مامان من عقیده دارد که زیاد بودن شوید و شنبلیله سبزی قورمه را تلخ می کند
زمان تهیه سبزی قورمه در جنوب و به خصوص شهر ما (اهواز) فصل زمستان می باشد که برای یک سال تهیه کرده و فریز می کنیم
- ما همیشه از لوبیا چیتی استفاده می کنیم چون لوبیا چیتی خورشت را لعابدار می کند .
استفاده ازاین ترکیب سبزی ؛ لوبیا چیتی و تند کردن قورمه سبزی باعث شده بود که قورمه سبزی مرحومه مامانم همیشه تک باشد و من از ایشان یاد گرفتم به این روش تهیه کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید

مطالب پیشنهادی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.