ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم برای 1 نفر
فیله یا سینهی مرغ 100 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد کوچک
زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری
پودر زنجفیل یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
خمیر پیتزا یک عدد
پنیر موزارلا 90 گرم
پنیر گودا 30 گرم
قارچ خردکرده 50 گرم
فلفل دلمهی رنگی و خلال کرده 30 گرم
* ابتدا فر را با دمای 250 درجهی سانتیگراد، گرم نمایید.
* خمیر را در قالب پهن کنید و روی خمیر یک دوم قاشق سوپخوری روغن زیتون بمالید.
* مرغ را به قطعههای 2 سانتیمتری خرد نمایید و با پیاز، زعفران و پودر زنجفیل مخلوط سازید و 5 دقیقه در فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید.
* حالا پنیر موزارلا و گودا را با یکدیگر مخلوط کنید و 90 گرم از آن را روی خمیر پخش نمایید.
* سپس قطعههای مرغ مزه دار کرده را به صورت خام روی پنیر بچینید و در فاصلهی بین فلفلدلمهای و قارچ بچینید.
* اکنون 30 گرم پنیر باقیمانده را بیفزایید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
منبع: مجله آشپزباشی – شماره 53