(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

تفاوت ارگاسم وانزال چیه؟

وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است


http://maktoobshop.com/ 



این مرحله ای است که افراد بخاطرش رابطه جنسی برقرار می کنند. ارگاسم وانزال دو مورد کاملاٌ مجزا از یکدیگر می باشند و به اعتقاد من مشکل عمده آقایان از اینجا آغاز می گردد که این دو مرحله می توانند بدون یکدیگر اجرا شوند. ارگاسم هم می تواند همانند مرحله انزال کامل و یا ناقص باشد. ارگاسم یکی از مواردیست که خانمها در آن خیلی موفقتر از آقایان هستند! البته از نظر کمی و نه کیفی! به زبان ساده تر ارگاسم در خانمها خیلی کاملتر از آقایان صورت می پذیرد.

چون زنها قدرت آزادسازی خود را براحتی دارا هستند و برای همین گاهی می شنوید که فلان زن مثلاٌ در صورت ارگاسم شدید لحظاتی اصلاٌ از حال می رود! اما در مردان بخاطر اینکه از نظر شخصیتی قصد کنترل بر همه چیز را دارند هیچگاه ارگاسم کاملی صورت نمی گیرد. متاسفانه چون آقایان حتی در طول رابطه نیز مجبور هستند که انزال و ارگاسم را کنترل کنند هیچگاه نمی توانند به لذت بالای 60 درصد در طول رابطه جنسی دست یابند .
از سوی بعضی از مردان عنوان می شود که آنها در مدت کمتر از یک دقیقه به انزال می رسند و این برای آنها ناراحت کننده است. دلیل اصلی این است که فرد هنوز به ارگاسم نرسیده و انزال برای وی نشانه پایان رابطه خواهد بود.
اگر انزال و ارگاسم در مردان همزمان اتفاق می افتاد مسلماٌ همین زمان کوتاه نیز برای تحصیل لذت کافی بود ولی بدلیل وجود این فاصله دیگر چنین امکانی شدنی نخواهد بود. ارگاسم همانطور که در مقالات گذشته ذکر کردم کاملاٌ موردی روانی می باشد و زندگی و تکنولوژی بشری نیز توانسته در آن کاملاٌ دخالت کند.ارگاسم در یک فرد بومی ( یا به زبان خودی جنگلی! ) خیلی راحتتر و شیرینتر و کاملتر از فردی است که در شهر زندگی می کند. بعضی از این محیط زیستی ها! دلیل آن را هوای سالم و غذای سالم میدانند که به اعتقاد من اینها اصلاٌ درست نیست! 

چراکه این موارد در کیفیت انزال نقش دارد و نه در مورد ارگاسم! ارگاسم یک مورد کاملاٌ روحی بوده و هیچ ارتباطی به موارد یاد شده بالا ندارد. در صورت رعایت اصول موارد بالا اگر بخواهیم ارگاسم را در مردان مثل تعاریف قدیمی مرحله انزال ندانیم , تعریف ارگاسم در مردان چیز بسیار سختی می گردد. در واقع به اعتقاد من تعریف ارگاسم در مردان زمان دستیابی به رفتارهای جنسی فرد می باشد و برخلاف زنان این زمان نیز مقطعی نیست.
هر چقدر که مرد در طول رابطه به این رفتارها بیشتر دست پیدا کند رضایت و ارگاسم بهتری خواهد داشت. در مردان حتی تحرک و خود عمل فیزیکی رابطه نیز بخشی از ارگاسم آنان تلقی می گردد. برای همین است که مردان عموماٌ انتظار دارند که بتوانند زمان طولانی در حال رابطه باشند و به اصطلاح زن را زیر و رو نمایند! نکته قابل ادراک از این مسئله این است که با توجه به توضیح بالا افراد مسلماٌ درجه ارگاسم متفاوتی از یکدیگر خواهند داشت.
توضیح کاملتر اینکه فتیش , زندگی شخصی اجتماعی کاری , رشد جنسی , خود ارضایی ( مرحله اول رشد جنسی معادل با شناسایی خواستهای جنسی فردی و نحوه پاسخگویی به آنان ) , سن , آب و هوا وبسیاری از چیزهای دیگر در تشکیل درجه ارگاسم فرد نقش اساسی دارد و این درجه در هر فرد نسبت به دیگری فرق دارد ودارای مزیت بر دبگری نیست!
یکی از نارضایتی های خانمها این است که عنوان می کنند زوج آنها هر شب به کنار آنها می آید و رابطه 3 سوت شروع شده و پایان می گیرد! مرد انزال می گردد و همه چیز پایان می پذیرد! حالا بطور کل فشار وارد آمده به زن را نادیده می گیریم (چون مبحث مربوط به این مورد نیست) و به این مورد بسنده می کنیم که خود آقایان هم بشدت با این کابوس دست به گریبان هستند. آنها هر شب انزال می گردند اما بدلیل عدم دستیابی به رفتارهای دلخواه جنسی ارگاسم نمی گردند. در نتیجه برای تشنگی جنسی رفع نشده ( و تشدید شده حتی! ) باید دوباره در اولین فرصت برای دفع فشار حاصل تلاش کنند که نتیجه قطعاٌ چیزی جز نتایج قبلی نخواهد بود! عامل مهم افراط در خود ارضایی نیز از همین جا نشات می گیرد. چراکه در واقع خودارضایی یک مرحله ابتدایی تشکیل خواستها و احساسات جنسی می باشد و شناخت فرد از چگونگی پاسخی که می طلبد اما بدلیل عدم دسترسی به روابط جنسی این عامل جایگزین خود رابطه می گردد ( خودارضایی در بعد از ازدواج و یا روابط جنسی دلیل دیگری دارد ) و سعی در پاسخگوی پیدا می کند .
مسلماٌ هم نمی تواند پاسخگوی کاملی باشد و در آن انزال و ارگاسم ناقص به چشم می خورد. ارگاسم ناقص فرد را بسمت انزال دوباره خواهد کشانید و نتیجه اینکه حتی می شنوید فردی چندین بار در روز خود ارضایی میکند....


مراحل ارگانیسم :


میزان اطلاع ما از رفتار جنسی مان چقدر است؟ شاید در پاسخ به این سوال عده ای به این نکته اشاره کنند که داشتن اطلاعات علمی در یک امر غریزی به چه کار می آید؟ و چر ا اصولا دانستن درباره اندام جنسی و رفتار جنسی در شرایطی که بدون این اطلاعات نیز می توان نیازهای روزمره انسان در این باره را براورده کرد، لازم است؟ 
در پاسخ به این سوال باید پیش از هر چیز به اطلاعاتی اشاره کرد که از سوی پزشکان زنان منتقل می شود. گزارشهایی که نشان می دهد نداشتن اطلاعات کافی در مورد رفتارهای درست جنسی چه آسیبهایی را متوجه افراد می کند و چه بسا ریشه بسیاری از مشکلات خانوادگی را باید در رفتارهای نادرست جنسی دنبال کرد. 
مساله دیگری که نیاز ما را به دانستن بیشتر دراین حوزه معلوم می کند نابرابری جنسیتی تاریخی جامعه ما در رفتارهای جنسی است. در جامعه مرد سالاری که از حرمسراهای شاهانش تا کنج پستوی خانه های محقرش، تسلط بی چون و چرای زن از خواسته های جنسی مرد خانواده ارزشی - هم عرفی و هم قانونی- تلقی می شود، چه بسا حتی کمترین نیازهای جنسی زنان نیز نادیده گرفته می شود بدون این که هرگز حرفی از آن به میان بیاید چرا که معمولا حرف زدن در این باره نیز جزء تحریم های جامعه ماست. بنابراین همواره این نادانسته ها با ناگفته هایی پیوند خورده است که لازم وملزوم همدیگرند. 
بر این اساس در پی آموش هایی در باره شناخت اندام جنسی زن، اینک به خلاصه اشاره ای داریم به رفتارهای جنسی زنان.

حد و میزان مطلوب برانگیزش جنسی زن، به اندام فیزیولوژیکی و واکنشهای آموخته شده وی بستگی دارد.


قسمت دوم ارگانسم :

فرایند آمیزش تا حالت رضاء، در زنان آنهم در چندین مرحله همراه است با یکسری تغییرات، علاوه بر تغییرات هرمونی و مغزی، فیزیکی و تدریجی در بدن آنها. زنان در مرحله اول با پدیده ”تراکم رگی“ یعنی تجمّع فروان خون در سینه ها و واژن خویش مواجه می شوند که این خود منجر به برجسته و برانگیخته و حساس شدن این اندامها می گردد. و نسبتاً تمام بدنشان در این مرحله نسبت به هر گونه تماس، مُلامسه، لیسش و ماساژ واجد یک سری احساسات گرم و داغ و مطبوع می شود، رنگ پستان ها، نوک پستان، و واژن تغییر، نموده , در همان حال واژنِ آنها مرطوب و لغزنده می شود.
زنان در مرحله دوم با پدیده ”انقباض عصبی عضلات“ مواجه می شوند: یعنی، تولید انرژی در انتهای رشته های عصبی و بافتهای ماهیچه ای و بطور کلی تمام بدن. ”انقباض عصبی عضلات“ همان حدِّ از سکس است که دانشمندان آنرا در استشهاد، به زنان قبل از ارضاء پیشنهاد می کنند. بعداً بهّ تفصیل در باره استشهاد اعمّ از فواید و روشهای مناسب انجام آن مطالب مفیدی را به شما عرضه خواهیم کرد. فقط در اینجا تاکید باید نمود که ”انقباض عصبی عضلات“ یک حالت بد که در نتیجه احساسات منفی به آدم دست می دهد نیست.
شاید شما این انقباض را در خود به عنوان احساس «پُرشدن» یا انقباض در سرتاسر بدن خویش آنهم «ماقبل ارضاء» یا در «نقطه برگشت» حس کنید. جالب اینجاست که گاه برخی از زنان وقتی در این مرحله، دوّم، یک نوع انقباض شدیدی را در خود احساس کنند دیگر قادر به رهائی خود از تاثیرات بازدارنده آن در سیر به ارضاء خویش نباشند. 
باید این نکته را در نظر گرفت که هر نوع عدم تمایل به امر آمیزش، بیزاری از فردی که می خواهید با وی سکس داشته باشید(از خودتان گرفته تا شخصی دیگر)، عدم تمرکز، فشار عصبی، بیماری، دارو (تجویز شده یا غیر آن)، یا اصولاً هر گونه مرضی که بنحوی از انحاء بر جریان خون یا بافت ماهیچه ها و یا سر رشته های عصبی تأثیر بگذارد بالقوّه می توانند مانع سیر طبیعی و تدریجی زنان و دختران به سمت رضاء شده و یا حدّاقل منجر به کاهش مدّت و سقف رضاء در آنها بشوند. 

اگر شما از دو مرحله ای (اوّل= ”تراکم رگی“ و دوّم= ”انقباض عصبی عضلات“) که ذکر شد آنهم در اثر مواجهه با تحریکات جنسی مناسب نگذرید آنگاه طبعاً قادر به تجربه ارضاء نیز، متاسّفانه، در خود نخواهید شد . اگر شما بنا بعللی که در بالا گفتیم و علائمش چنانکه آمد: از عدم حسِّ ارضاء گرفته تا نوع ناقص آن و یا کاهش مدّت و سقف آن در جریان آمیزش، چه با خودتان و چه با فرد دیگری، در خود احساس می کنید لطفاً به یک متخصّص، مراجعه کنید. پس زنان و دختران قادر به تجربه سه الگوی ارضائی مشخّص، اعمِّ از ناقص تا کامل، هستند: 

توجّه:
مطلوبترین الگو از ارضائات سه-گانه، مورد 2 است که به تدریج با عروج ارضاء از مراحل «تهییج» و «لذّت ممتد» شما زنان را به عرش با شکوه « ارضاء » می رساند. کما اینکه الگوی 3 نیز جالب است آنهم به دو علّت:
اُفت و خیزهای پی در پی آن در دو مرحله اوّل و دوّم و سپس صعود ناگهانی آن به فاز ارضاء و تداوم نسبی بیشتر آن در این مرحله نسبت به الگوی 2. باری، تا سلیقه و شانس و هنر و مهارت شما و فرد، یا افرادی، که با آنها آمیزش میکنید چه باشد . . . ! به نمودار بالا با دقّت نظر کنید و احتمالات متفاوت ارضاء شدن را در خودتان از آن استخراج کنید. البتّه زنانی هستند که ممکن است با تناوب چرخه های ارضاء آنهم در طول یک معاشقه تا پنج-بار و یا حتی بیشتر به قلّه رضاء برسند. هر چه تعداد رضاء-های شما بیشتر باشد تبعاً وفور هرمونهای درد-کُش، تسکین دهنده و آرامبخش در بدنتان بیشتر و بنابراین ظرفیت شما در مواجهه با چالشهای روزمرّه زندگانی بالاتر. در ضمن، رضاء علامت برخورداری شماست از یک «قلب و سیستم عروقی» سالم و بهینه. در یک کلام، دستیابی به «رضاء» بنوبه خود یک هنر است.

آمیزششناسان، دوره های پاسخهای جنسی را به چهار مرحله تقسیم نموده اندکه بترتیب و همانطور که در نمودار بالا میبینید عبارتند از:

تهییج، ؛ لذّت ممتد، ؛ ارضاء، ؛ و برگشت، . البته زمان و کیفیّت و خودآگاهی زنان و دختران در هر مرحله و حتی گاه ترتیبش برای هرفرد ممکن است متفاوت باشد. 

تحریک جنسی غالباً با پاسخهای زیر به محرکهای فیزیکی-ذهنی همراه است. لطفاً با مشاهده و دقّت در دو نمودار زیر به مکانیزم مراحل ارضاء توجّه کنید:

مرحله «تهییج»:

• ابتدا در طی ده تا سی ثانیه واژن مرطوب، لزج و لیز، می گردد، 

• چوچولک ، بزرگتر و برافراشته میشود،

• لب های بزرگ و لب ها کوچک، متورّم شده، 

• جسم رحم، ، به سمت عمود ایستادن حرکت میکند، 


مرحله «لذّت ممتد»:

• دوسوم واژن، از داخل، منبسط، و بالونی گشته و طبعاً زن را شیفته و طالبِ « پُر- شدن » میکند، 
• رحم به اهتزاز درآمده، عمودی می ایستد و قیف آن تا حدی خود را به بالا میکشد، 
• رنگ لب های کوچک و لب های بزرگ تغییر میکند، 
• دیواره جداریواژن و مثانه متورّم شده یک سوّم، تا خارج، واژن را کمی تنگتر نموده و با آماس خود «بالش رضاء، را پدید میآورد. از همینروست که تا حدی در این مرحله به زن کمی حالت ادرار نیز دست میدهد، 

مرحله « ارضاء »:

• «بالش رضاء» دچار یک سری رعشه های متناوب انقباضی، میشود، 
• رحم منبسط شده، 

• «ماهیچه چِلّانیِ مَکُونْ، تا حدی منقبض میگردد. 



مرحله « برگشت »:

• «بالش رضاء» ناپدید میشود، 

• بابهشت به حالت عادی خود باز میگردد، 

• در زیر قیف رحم در بابهشت «حوضچه منی، پدید میآید، 

• «ماهیچه چِلّانیِ مَکُونْ،» به حالت عادی خود برمیگردد. 

البتّه در طول سه مرحله اوّل و بخصوص در مرحله دوّم و سوّم نیز:

پستونک، ، سینه ها در اثر انقباض عضلانی وابسته شَقُّ و رَقْ، شده و حجم پستانها افزایش میابد،

و بالاخره در مرحله چهارم پستانها بوضع عادی خود برمیگردند؛ اگر چه پستونکها ظاهراً همچنان راست ایستاده باشند


مطالب پیشنهادی

ابزارهای مورد نیاز بیمه سلامت

اثرات هدفمندسازی یارانه ها در حوزه سلامت

ارتقای کیفیت خدمات سلامت از منابع مالی یارانه ها

اصلاح ساختار نظام جامع مدیریتی اقتصادی بیمارستان

اقدامات اساسی در تخصیص منابع در نظام سلامت

بررسی مشکلات برنامه پزشک خانواده

بیمه سلامت و نقش بیمه های مکمل بر آن

تاثیر بیمه های مکمل بر قشرهای آسیب پذیر

توزیع عادلانه خدمات بهداشتی در ﺳﻴـﺴﺘﻢ ﻧﻈـﺎم ﺳـﻼﻣﺖ ﻛﺸﻮر

دریافت پول از بیمار بصورت مستقیم (خطای پزشکی)

راهکارهای اجرایی جهت اصلاح الگوی مصرف در بیمارستانها

راهکارهای قانونی و فرهنگی در مدیریت مصرف انرژی در سازمانها و مراکز پزشکی

مدیریت انرژی در مراکز بیمارستانی

مشکلات نظام سلامت در کشور ایران

مصرف کالاهای خارجی و قاچاق و تاثیر آن بر اشتغال و تولید

نحوه ارائه خدمات بهداشتی درمانی در برخی کشورهای دنیا

نقش سازمانهای بیمه گر اجتماعی و خصوصی در اقتصاد سلامت

وظایف دولت در بهبود شاخصهای سلامتی و نابرابری های اجتماعی

پیامد های هدفمند کردن یارانه ها در حوزه سلامت

چالش اصلی تامین مالی در نظام سلامت

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.