ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
برای تهیه پاستا با سس گوجه و سوسیس، ابتدا 2 و 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید.
پیاز، فلفل، هویج را اضافه نموده و درب قابلمه را بگذارید. وقتی کمی سبزیجات بخار کرد، سیر را اضافه کنید وبه مدت 30 ثانیه هم بزنید.
گوجه فرنگی، ریحان، پونه، نمک، فلفل و سوسیس را اضافه کنید. درب تابه را بگذارید تا با حرارت بجوش آید و به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت داده و گاهی هم یزنید.
در حالی که سس در حال آماده شدن است، 4 تا 5 لیتر آب را به جوش آورده و 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون و 2 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه نموده و پاستا را اضافه کنید.
پس از اینکه کمی نرم شد، آن را درون آبکش ریخته تا آب آن خالی شود و به یک کاسه بزرگ منتقل نموده و آن با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.
سس را روی پاستا ریخته و با پنیر پارمسان بپوشانید و سرو کنید.