ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
۱. برای تمیز کردن قفسه های فریزر دستمالرو چه خشک و چه تر نباید وقتی قفسه ها داخل فریزر هست روشون بکشیم چون بطور دقیق رد دستمال میمونه روش و اونم به خاطر سرمای فریز هست و بهتر کامل قفسه رو در بیاریم
۲. روی برنج موقعی که داره میجوشه اگر یکم آب یخ با روغن بریزیم کمی بیشتر قد میکشه
۳. اگر نمیدونید برنجتون چطوریه کمی خشک برش دارید و فوقش مجبور میشید موقع دم کشیدن روش یکم آب بریزید
۴. زعفران دم کرده رو توی فضای آشپزخونه نگذارید چون در عرض چند ساعت خراب میشه و بوی بد میگیره بهتره توی یخچال باشه یا هر بار به اندازه مصرف دم کنیم
۵. ماهی رو هر چقدرم بزرگ باشه توی ظرف پیرکس یا آرکوپال بگذاریم بهتره تا توی سینی فر فلزی راستی مثل من شاد بازی در نیارید کف سینی فر کاغذ روغنی بندازیدا(کل پوستش جدا میشه چون آب میندازه) و نمیتونید بگذاریدش توی ظرف سرو
۶. اگر دمای فر رو نمیدونید بهتره برای پخت شیرینی از ماکروفر استفاده کنید البته اگر تازه کارید
۷.ظرفها رو تا کثیف میشن بشورید که البته من هنوز توی این یکی موفق نشدم
۸ برای درست کردن ژله قالبی مثل ژله سه رنگ و خورده شیشه و اینها بهتره به جای استفاده از سلفون از کیسه فریز عادی که بازش کردید استفاده کنید چون هم راحت بلند میشه هم پاره نمیشه ولی سلفون تند تند پاره میشه و نمیتونید خوب توی قالب جاش بندازید
۹. اگر دوست داشید ماست رو خودتون ببندید بگذارید ماستش کمی ولرم بشه و بعد توی جای گرم قرار بدید اگر اشتباهی توی شیر داغ مایع ماست( ماست) رو ریختید و برید نترسید. درسته که ماست نمیشه ولی پنیر میشه!!! یکم بهش سرکه و نمک اضافه کنید و بعد خالیش کنید توی یه کیسه پارچه ای واویزونش کنید تا آبش کشیده بشه. گاهی خوب میشه گاهی بد
۱۰. اگر میخواین ماست غلیظ بشه باید بگذاریم شیرش یکم بیشتر از قبل بجوشه تا حجمش کم بشه
۱۱. اگر غذا شور شد یکم توش سیب زمینی بندازید اگر ترش شد یکم شکر ولی بگما اون اصلیه دیگه نمیشه
۱۲.برای درست کردن زرشک روی پلو مثل من حول نباشید و بعد از اینکه زرشک رو شستید بگذارید یک بمونه تا از خشکی در بیاد بعد درستش کنید
تجربه های آشپزی و خانه داری برای تازه عروس ها
۱۳.اگر مهمونی میخواین بدید از روز قبل ظرفها رو در بیارید و روی میز آشپزخونه بچینید
بشقاب های پلو و خورشت و میوه و دسر و ظرف سالاد و سس خوری و کاسه ماست و قاشق و چنگال و دیس برنج و کفگیر و پارچ و لیوان چون معمولا خودتون و شوهرتون هستید که باید میز یا سفره رو بچینید و وقت زیادی برای این کار ندارید مگر اینکه مهمون ها دقیقا سر ناهار بیان که در این صورت میشه میز رو با آرامش از قبل چید
راستی همیشه دستمال کاغذی دم دست باشه
۱۴. همیشه قالب های یختون رو چک کنید و همینطور آب یخچال رو
۱۵. لباسهاتون رو هی تکی تکی امتحان کنید که رنگ ندن مثلا من باور نمیشد یه جوراب بتونه این همه رنگ بده و الان بعد مدتها فهمیدن این فسقل این همه رنگ صورتی توش داره و من خبر ندارم
تجربه های آشپزی و خانه داری برای تازه عروس ها