ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
دوستای خوبم سلام.
خوشحالم از اینکه تونستم زود بیام سراغتون و براتون یه پست جذاب و خوشمزه بذارم.
اگه همسر شما جزو اون دسته از آدم هاست که علاقه زیادی به گوشت و غذاهای نونی و خورشتی داره (مثل همسر بنده) بهتون توصیه میکنم حتماً این غذا رو درست کنین و دل همسرتون رو ببرید...
از شوخی و جدی گذشته می ریم سراغ غذامون. این غذا رو ترکهای آذربایجان و ترکیه درست می کنن که بسیار غذای خوشمزه و نسبتاً ارزانی هم هست و همینطور خیلی پرطرفداره.
من کمی تغییرات با توجه به ذائقه ایرانیها در این غذا دادم که به خوشمزه تر شدنش کمک کرده.
پس با ما باشید...
خوراک کوفته ریزه استانبولی
مواد لازم (برای دو نفر)؛
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
فلفل دلمهای کوچک ۱ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه مخصوص گوشت به میزان لازم
رب گوجهفرنگی ۲ قاشق
آبلیمو ۲ قاشق
خوراک کوفته ریزه استانبولی مخصوص تازه عروس
طریقه تهیه ؛
اولین کاری که میکنین، حدود یک یا دو ساعت قبل از شروع به آشپزی، گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده مخلوط کنین و نمک و فلفل و ادویه مخصوص گوشت و کمی سماق (در صورت دلخواه) و نیز کمی پودر سیر به همراه یه قاشق آرد به گوشت بزنین و خوب ورز بدین. بعد از مخلوط گوشتتون به اندازههای گردو بردارین تو دستتون گرد کنین و تو یه ظرف در دار بذارین. بعد از اینکه همه گوشت رو گلوله گلوله کردین، در ظرف رو بذارین و ظرفتونو برای ۲ ساعت تو یخچال بذارین.
بعد از این ۲ ساعت شروع میکنیم به درست کردن غذا که خیلی سریع آماده می شه (حدود یک ساعت).
سیب زمینیها و هویجها رو به شکل و اندازه های دلخواه برش میدیم و با مقداری آب که روی سیب زمینی و هویج رو بگیره تو یه قابلمه می ذاریم روی گاز تا بپزه. در همین حین هم تو یه تابه گود، روغن رو داغ می کنیم و کوفته ریزه هایی که آماده کردیم رو سرخ میکنیم. وقتی همگی سرخ شدن. کناری میذاریم و تو همون روغن، یه دونه پیازی که مونده بود رو خلالی خورد میکنیم و تفت میدیم. فلفل دلمهای رو هم خلالی یا نگینی خورد می کنیم و تو پیاز تفت میدیم. حالا کمی نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه به پیازداغمون اضافه میکنیم و در آخر رب گوجه رو می ریزیم و یه تفت می دیم تا رنگ رب در بیاد و حالا کوفتههای سرخ شده رو تو پیاز و رب تفت میدیم و بعد از یه تفت کوچیک، کوفتههامونو به همراه مخلفات به سیب زمینی و هویج در حال پخت اضافه می کنیم. آب غذا رو اندازه می کنیم. کمی آبلیمو هم به غذا میزنیم و می گذاریم نیم تا یک ساعت غذا در همین حال جا بیفته و آب خوراکمون غلیظ شه (خیلی آبش کم نشه).
خوب دیگه غذامون آماده ست و میتونیم با نون و جعفری و مخلفاتی که دوست دارین نوش جان کنین!
خوراک کوفته ریزه استانبولی مخصوص تازه عروس