ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
سلام دوستای خوبم.
امروز قصد دارم دستور یه غذای جدید که البته مخلوطی از دو غذای دیگه ست براتون بگم. فکر کنم همه آقا دامادهایی که علاوه بر همسرشون، عاشق بادمجون هم هستند از این غذا استقبال بینظیری کنن.
پایه اصلی غذای ما یه غذای فرانسوی به نام راتاتوی هست که اصلش به جنوب فرانسه برمیگرده. من تو یه پست دیگه طریقه درست کردن خود راتاتوی رو براتون میگم. اما امروز میخوام غذای مخصوص خودم رو براتون بگم که مخلوطی از پیتزا و راتاتوی هست.
پس یه راست میریم سراغ...
پیتزا راتاتوی
مواد لازم مخصوص عروس خانوم و آقا دوماد؛
خمیر پیتزا متوسط ۱ عدد
بادمجون درشت ۱ عدد
کدو درشت ۱ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
فلفل دلمهای زرد و سبز هر کدام ۱ عدد
گوجهفرنگی ۵ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق
ادویه و نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خورد شده ۱ قاشق
پیتزا راتاتوی مخصوص تازه عروس
طریقه تهیه ؛
اول همه مواد رو آماده میکنیم و در آخر پیتزامون رو میچینیم و تو فر میذاریم. ضمناً فر رو هم روشن می کنیم و میذاریم تو دمای ۱۸۰ درجه گرم شه.
خوب فلفلدلمهای، دو عدد گوجهفرنگی، پیاز، بادمجون و کدو مون رو به صورت حلقهای در مییاریم. (یادتون باشه تخمه و گوشت وسط فلفلدلمهایها رو در بیارید).
خوب سسمون رو هم آماده میکنیم. به این شکل که ۳ تا گوجهفرنگی باقی موندهمونو با روغن زیتون و سیر و ادویه و نمک و فلفل و کمی جعفری تازه و یه کم آبلیمو میریزیم تو مخلوط کن و یه سس جذاب آماده میکنیم.
حالا خمیر پیتزا مون رو تو یه ظرفی که لبه داشته باشه میذاریم. سسی که درست کردیم رو، رو سطح خمیر میمالیم به طوری که یک سانت از دور خمیر بدون سس باشه. بعد، پنیر پیتزامون رو روی سطحی که سس مالیدیم میریزیم، حالا همه موادمون رو که حلقه کردیم به ترتیبی که تو شکل می بینیم، روی خمیر میچینیم تا همه سطح خمیر رو بپوشونه.
کمی از سسمون رو نگه میداریم و روی مواد میریزیم. بعد روی موادمون پنیر پارمزان می پاشیم و ظرف پیتزامون رو تو فری که از قبل تو دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار می دیم. بعد از نیم ساعت پیتزامون رو چک میکنیم اگه خمیرش خوب پخته و آمادهشده از فر در می یاریم و سروش می کنیم.
عروسخانومهای عزیز، امیدوارم در اولین فرصت بتونین این غذا رو درست کنین و از خوردنش در کنار همسرتون لذت ببرین!
پیتزا راتاتوی مخصوص تازه عروس