ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم:
آرد سنگک ١ کیلو
تخم مرغ ١ عدد
شکر ٣٧٥ گرم
روغن مایع ٣٠٠ گرم
خمیر مایه ا ق غ
آب ولرم ١و١/٢ لیوان
نمک ١ ق چ
بکینگ پودر ١ ق م
زرده برای رومال
طرز تهیه:
ابتدا شکر را در ظرفی با آب ولرم کامل حل می کنیم در ظرفی دیگر آرد را الک کردهبعد تخم مرغ و روغن و محلول آب و شکر را به آن اضافه می کنیم بعد از مخلوط کردن نمک و بکینگ پودر را میریزیم در ظرفی جدا خمیر مایه را با مقداری آب ولرم و ا ق غ شکر مخلوط میکنیم یک ربع در جای گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم خوب ورز می دهیم تا اصطلاحاًبه روغن بیافتد بعد ١/٥ الی ٢ ساعت در جای گرم استراحت مدهیم بعد از خمیر چانه می گیریم اندازهی یک زردآلو در دست به شکل بیضی در بیاورید و در سینی فر که قبل کاغذ روغنی اناختید قرار میدهیم با چنگال سوراخ های عمیق روی نان ایجاد کنید بعد با قلمو روی نان ها زرده بمالید در دمای ١٨٠ سانتیگراد قرار دهید ١٥ دقیقه اگر خواستید در آخر بالای فر را روشن کنید تا کلوا ها طلائی شود
مطالب مشابه:
یک هفته برنامه ی غذایی برای سحری و افطار
راهنمای کامل برای رژیم غذایی با کربوهیدرات کوچک
خیلی عالی بود