(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

انواع پاستا با عکس

وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است


http://maktoobshop.com


تورتلینی


Torteliny.jpg

تورتلینی (به ایتالیاییTortellini) نوعی پاستای کوچک حلقه‌ای‌شکل و مغزپُر ایتالیایی است که درون خمیر آن را ابتدا با مواد گوناگونی پر می‌کنند و سپس دو طرف خمیر را به صورتی که شبیه حلقه و یا کلاه شود روی هم می‌آورند.

اندازهٔ بزرگتر این پاستا را تورتلونی (به ایتالیاییTortelloni) می‌نامند.



فارفاله

فارفاله (به ایتالیاییfarfalle) که در لغت، جمع واژهٔ فارفالا (به ایتالیاییfarfalla) به‌معنای پروانه است[۱]به نوعی پاستای پاپیونی‌شکل یا پروانه‌ای‌شکل کوچک[۲] با لبه‌های زیگزاگی [۱] گفته می‌شود. این نوع پاستا با توجه به اندازهٔ آن به دو نوع فارفالینی و فارفالونه طبقه‌بندی می‌شود که فارفالینی کوچکترین اندازه و فارفالونه بزرگترین اندازهٔ این پاستای پروانه‌ای‌شکل است.[۲]

فارفاله با نام پاستای پاپیونی نیز شناخته می‌شود.



کاپلینی


سرو کاپلینی همراه با فلفل سبز تند ژاپنی و ماهی

کاپلینی (به ایتالیاییCapellini به‌معنای موی نازک) نوعی پاستای رشته‌مانند و خیلی باریک ایتالیاییاست که بلند و میله‌ای شکل بوده و پهنایی باریکتر از ورمیشل دارد. نوع دیگر این پاستا، کاپلی دانجلو (بهایتالیاییCapelli d'angelo به معنای موی فرشته) نام دارد که از کاپلیینی نیز نازکتر است.



کوسکوس


کوسکوس با سبزیجات و نخود

کوسکوس غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای بربر است. در ساخت این غذا از سمولینای گندم و آرد گندم استفاده می‌شود. از حبوبات نیز بعضاً در این غذا استفاده می‌شود. کوسکوس سنتی برای آماده‌سازی نیاز به زمان زیادی دارد و معمولاً بخارپز می‌شود. [۱]

نحوه طبخ 

کوسکوس به‌صورت سنتی همراه با گوشت یا خورش سبزیجات سرو می‌شود. کوسکوسی که به‌صورت آماده طبخ در فروشگاه‌ها یافت می‌شود، قبلا بخارپزشده و خشک شده است. معمولا دستور پخت آن در این حالت به این صورت است: به ازای هر پیمانه کوسکوس، یک و نیم پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را محکم بپوشانید. کوسکوس باد می‌کند و در مدت کمی قابل خوردن می‌شود.

منبع غذایی

کوسکوس از نظر غذایی جزو سالم‌ترین محصولات غله‌ای است. دوبرابر پاستا، ویتامین ب۶، نیاسین،ریبوفلاوین و اسید فولیک دارد و به ازای هر ۱۰۰ کالری، ۳.۶گرم پروتئین دارد. چربی موجود در هر ۱۰۰ کالری آن از هردوی برنج و پاستا کمتر است.



پنه

 

پنه به دو صورت خشک (چپ) و پخته‌شده (راست)

زیتی

زیتی اجاقی.

پنه (به ایتالیاییPenne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته» (rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود.

زیتی

زیتی (Ziti) نوعی پاستای لوله‌ای توخالی است که بافت نرمی دارد و به آن candele (شمع) هم می‌گویند. زیتی به شکل لوله‌های درازی است که برای پختن آن را به چهار قسمت تقسیم می‌کنند. سسی که با زیتی خورده می‌شود معمولا شامل گوجه‌فرنگی، پنیر، گوشت، سوسیس، قارچ، فلفل، و پیاز است.[۱] زیتی اجاقی یکی از غذاهای ایتالیایی‌تباران آمریکا است و در سریال آمریکایی سوپرانوز نیز صحنه‌های خوردن این غذا مرتبا دیده می‌شود.[۲]



مافالده

مافالده

 
پاستای مافالده همراه با سس ودکا

مافالده (به ایتالیاییMafalde) نوعی پاستای نواری‌شکلِ پهن و صاف است که لبه‌هایی موج‌دار دارد.[۱][۲] این پاستا از نظر ظاهری شبیه به لازانیاست با این تفاوت که از آن باریکتر است.[۱][۲] پاستای مافالده همچنین در دو نوع کوتاه و بلند تولید می‌شود.[۲]

مافالده را می‌توان همراه با سسی ساده و پنیر ریکوتای رنده‌شده بر روی آن سرو نمود.[۱] این سس در عین حال می‌تواند سسی غلیظ با پایهٔ گوجه‌فرنگی و یا خامه باشد.[۳] این پاستا را همچنین می‌توان باسس بلونز نیز خورد.[۳]



راویولی

راویولی

 
Ravioli di lattuga.jpg

راویولی (به ایتالیاییRavioli) نوعی پاستای بالشتی‌شکل کوچک و مغزپُر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات، ترکیبات درون آن را تشکیل می‌دهند.

راویولی‌ها را برای خوردن ابتدا در آب‌جوش پخته، سپس آب‌کششان کرده بر رویشان خامه، پنیر و یا سس گوجه‌فرنگی می‌ریزند 



نودل

نودل تایوانی

نودل (به انگلیسیNoodle) (به ژاپنی麺 men) به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آردگندم، آرد گندم سیاه (چاودار)، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک بوجود آمده و سپس به شکل رشته‌های نازک و دراز شکل داده شده‌است، گفته می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.