مواد لازم برای تهیه ته چین ماکارونی :
ماکارونی - نصف بسته
نخود فرنگی پخته - 1/4 لیوان
ذرت پخته - 1/4 لیوان
تخم مرغ -3 عدد
ماست شیرین - 1 لیوان
زعفران - 1 قاشق سرخالی چایخوری
زرشک - 2 قاشق غذاخوری
هویج خرد شده - 1/2 لیوان
خلال پوست پرتقال (تلخی گرفته) - 2 قاشق غذاخوری
دارچین - 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع - 1/2 لیوان
نمک و فلفل - به میزان لازمزمان پخت و آماده سازی ته چین ماکارونی :
1/5 ساعت
طرز تهیه ته چین ماکارونی:
ماکارونی رشته ای را طبق دستور روی بسته پخته و در آبکش می ریزیم (ماکارونی ها را به طول ۱۰ سانتیمتری خرد می کنیم). تخم مرغ ها را در ظرفی با همزن به قدری می زنیم تا سفت شود سپس ماست را اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا پف تخم مرغ از بین نرود.ماکارونی آبکش شده و مابقی مواد را به جز روغن به تخم مرغ اضافه می نماییم . ظرف پیرکسی را چرب کرده و همه مواد ته چین ماکارونی را ریخته و به طور یکنواخت پخش می کنیم . ظرف را در فر که از قبل گرم کرده ایم با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی و زیر ته چین ماکارونی برشته شود. بهتر از روی ظرف پیرکس ته چین ماکارونی با یک ورقه فویل بپوشانیم و بعداً در فر بگذاریم.