ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
انواع ماکارونی و پاستا - طرز تهیه ماکارونی شیر
آرد یک چهارم پیمانه
آویشن خشک شده یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
جوزهندی آسیاب شده نوک قاشق چای خوری
کره | یک چهارم پیمانه |
کره ذوب شده | یک قاشق غذاخوری |
فلفل سفید | یک چهارم قاشق چای خوری |
شیر | 3 پیمانه |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
پنیرچدار خرد شده | 3 پیمانه |
خردل 1 قاشق چای خوری
آرد
* دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم نمایید، تا گرم شود.
* قابلمهای را تا نیمه از آب پر کنید و کمی نمک در آن حل کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب شروع به جوشیدن کند.
*
* یک چهارم پیمانه کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. آرد را به آن اضافه نمایید. حدود 3 الی 4 دقیقه کره و آرد را روی حرارت، به هم بزنید تا رنگ آنها به زرد کمرنگ تغییر کند.
* سپس آویشن، فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه نمایید و آنها را خوب به هم بزنید.
* بعد از چند دقیقه یک پیمانه شیر به آنها
* جوزهندی و نمک را اضافه کنید. مواد را روی حرارت ملایم به هم بزنید تا سس غلیظی مهیا شود. بعد از 8 دقیقه، گاز را خاموش کنید.
* حدود دو پیمانه و یک چهارم پیمانه از
*
* در ظرف جداگانهای، آرد
* ظرف حاوی