ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
مواد اولیه :
بادنجان بزرگ: دو عدد
پاستای فرمی درشت: دو پیمانه
گوجه فرنگی: دو عدد
پنیر سفید: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد
نمک و فلفل سیاه نیم کوب: به میزان لازم
ریحان تازه: چند عدد
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا بادنجان ها را کبابی و به تکه های درشت خرد می کنیم.
آب را به جوش آورده، یک قاشق نمک و روغن مایع در آن ریخته و پاستا را به آن اضافه می کنیم و طبق دستورالعمل می پزیم.
پاستا را آبکش کرده درون ظرف ریخته مقداری روغن به آن اضافه نموده هم می زنیم.
سپس بادنجان کبابی را افزوده گوجه فرنگی های خرد شده را در کمی روغن سرخ می کنیم.
فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا نرم شود سپس به پاستا می افزاییم.
نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و در ظرف مورد نظر می کشیم.
پنیرهای خرد شده را به همراه برگ های ریحان روی مواد ریخته و سرو می کنیم.
انواع ماکارونی و پاستا - aftabir.com
ژن درمانی از درمان بیماری ها تا بهسازی نژادی و استفاده بعنوان یک سلاح
دیابت از شناخت علائم تا درمان و راههای پیشگیری