ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
خمیر پیتزا | 200 گرم |
کره | 30 گرم |
کدوی متوسط | 4 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
نان خشک کوبیده شده | 80 گرم |
خامه رقیق | 100 میلی لیتر |
شیر | 100 میلی لیتر |
پنیر پیتزای خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
ریحان خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
سس فلفل | 2 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به میزان کافی |
کدوها را به دو یا چند قسمت 5 سانتیمتری ( درشت ) خرد کنید.
آنها را به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش نمک زده روی شعله حرارت دهید.
پس از 5 دقیقه آنها را با آب سرد شسته و خنک کنید.
سپس کدوها را حلقه حلقه کنید و با استفاده از پارچه ای تمیز آنها را خشک کنید.
تخم مرغ ها را با خامه و شیر مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
خرده های نان ، پنیر پیتزا ، سس فلفل ، ریحان ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص فر ( مثل پیرکس یا تفلون ) پهن کنید.
کدوهای حلقه شده را روی خمیر پیتزا قرار دهید.
سپس مخلوط آماده ی فوق را روی آن بریزید.
ظرف را در دمای 180سانتیگراد فر، به مدت 35 دقیقه قرار دهید.
پس از اتمام زمان پخت ، غذا آماده سرو است و می توانید آن را میل کنید.