ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
سلام دوستای خوبم...
طبق معمول من سر شلوغم و شرمنده از روی شما...
امروز یکی از دوستام دستور یه پیش غذای ساده و خوشمزه رو داده که میخوام براتون بگم. ضمناً این پیش غذا رو تقدیم میکنیم به عروس خانومها چون دوستم هم تازه عروس و در ضمن به دلیل فانتزی بودن دستور غذاش به درد عروس خانومها برای دلبری از آقا داماد ها خیلی می خوره.
امیدوارم درستش کنین و دوستش داشته باشین.
سیب زمینی توپی شکم پر
مواد لازم ؛
سیب زمینی متوسط ۵ عدد
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
کرفس ۱ ساقه ترد
جعفری ریز خورد شده ۱ قاشق
قارچ متوسط 4 عدد
فلفل دلمهای کوچک 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق پر
نمک و ادویه (دارچین، زردچوبه، زیره، آویشن و فلفل سیاه) به مقدار دلخواه
زرده تخممرغ 1 عدد
زعفرون آب کرده 1 قاشق چایخوری
طریقه تهیه ؛
خوب اول سیب زمینیها رو آب پز میکنیم و با رنده و یا گوشتکوب له میکنیم و کناری میذاریم.
حالا نوبت مواد داخل شکم پر می رسه. که خیلی سادهست. مییایم مثل همه مواد دیگه پیاز و تفت میدیم، گوشت چرخکردهرو بهش اضافه میکنیم و اون رو هم خوب تفت میدیم. قارچ و فلفلدلمهای رو که ریز خورد کردیم به گوشت و پیاز اضافه کرده و تفت میدیم و بعد کرفس و جعفری رو.
حالا وقت اضافه کردن ادویه و نمک و رب گوجه ست. اگه دوست دارید میتونین برای بیشتر کردن جذابیت های پیش غذاتون یه کم سس فلفلی هم بهش بزنین.
خوب میریم سر اصل مطلب.
ماهیتابه گودمون رو میذاریم روی گاز تا داغ شه و روغن رو همراه کمی کره میریزیم که اون هم داغشه و آماده سرخ کردن.
سیب زمینیهای له شده رو به اندازه یه گلوله ازش بر میداریم و تو کف دستمون صاف میکنیم. اندازه یه قاشق سر خالی از مواد روش میذاریم و دوباره سیب زمینی رو طوری که مواد ازش بیرون نزنه به صورت توپی یا اگه دوست دارین بیضی جمع میکنیم (مواد داخلش به هیچ وجه نباید دیده شه).
زرده تخممرغ رو با زعفرون آب کرده مخلوط میکنیم و میزنیم و با فرچه روی توپهای آماده شده میمالیم و توپهامونو تو روغن داغ سرخ میکنیم...
یادتون باشه که این پیش غذا خیلی خوشمزهست و تخممرغی که روش زدیم به پوک شدنش کمک میکنه و حتماً هم باید داغ سرو شه.
نکته : دوستان اندازهها تقریبی است و شما با سلیقه و هنر و سابقهای که در آشپزی دارین خودتون زحمت بکشین و اندازه ها رو اونطور که فکر میکنین تغییر بدین. در ضمن داخل مواد شکم پر هم هر چی دوست دارین میتونین کم و زیاد کنین که کاملاً به ذائقه شما عزیزان برمیگرده.
نوش جون