ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم:
پودر ژله لیمو ........................... یک بسته
پودر ژله توت فرنگی یا انار ........... 2 بسته
شیر ..................................... نصف لیوان
شکلات چیپسی ...................... مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
- پودر ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب کتری گذاشته تا شفاف شود.
- مواد را به 2 قسمت تقسیم کنید. یه قسمت را با نصف لیوان آب سرد و بعدی را با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کنید.
- ژله ای که با آب سرد مخلوط کردیم را در یک ظرف مستطیل مسطح ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا نیم بند شود.
- بعد از نیم بند شدن قسمتی که با شیر مخلوط شده رو با قاشق و با احتیاط روی آن ریخته و دوباره در یخچال قرار می دهیم تا قسمت دوم هم نیم بند شود.
- 2 بسته ژله توت فرنگی را با 2 لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار آب حل می کنیم.
- 2 لیوان آب سرد به آن افزوده و با قاشق روی مواد نیم بند قبلی می ریزیم.
- اجازه میدهیم ژله توت فرنگی نیز نیم بند شود؛ سپس شکلات چیپسی رو با کمک نوک چاقو یا خلال دندون تو ژله فرو میکنیم.
- ظرف را در یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم حداقل 4-5 ساعت بماند.
- درآخر با کمک کارد تیز و مرطوب، به شکل مربع های 4*4 برش میدهیم. برای اینکه برش ها یک اندازه باشند، من از یه نوار کاغذ روغنی استفاده کردم.
نوش جان