ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
خوب است بدانید چای حاوی مقداری فلوراید (مادهای که از پوسیدگی دندانها پیشگیری میکند) هم است. البته میزان فلوراید انواع مختلف چای تفاوت دارد پس چای با این خاصیت ضدپوسیدگی نمیتواند باعث پوسیدگی دندانها بشود و آسیب وارده به دندانها از طریق مصرف چای کیسهای، مربوط به رنگ دادن آن میشود. رنگ گرفتن دندانها در اثر مصرف خوراکیها و نوشیدنیهای رنگی، طبیعی و اجتنابناپذیر است. حالا اگر شما به دلیل شرایط کاری یا زندگیتان، مجبور به استفاده مداوم از چای کیسهای هستید، میتوانید برای پیشگیری از رنگ گرفتن دندانها، علاوه بر شستن مداوم آنها با آب، روزی 2 بار هم با خمیردندانهای حاوی فلوراید مسواک بزنید و گاهی هم (هفته ای 2بار) از خمیردندانهای ساینده مانند خمیردندانهای مخصوص سیگاریها استفاده کنید. جرمگیری هم میتواند راه دیگری برای از بین بردن رنگ دندانها باشد.
دیابت را چگونه درمان کنیم؟
چگونه می توان از سرطان سینه جلوگیری کرد؟
کافئین بر بدن چه اثراتی خوب و بد دارد؟
حقایق بیماری ایدز چیست؟
چرا پزشکان از بیماران زیر میزی می گیرند?
چگونه می شود با فعالیت فیزیکی جلوی بیماریها را گرفت؟
ویژگی های ظروف آشپزی و اثر آن در پخت غذا
چگونه عملکرد فیزیولوژیکی و روانی میانسالان افزایش می یابد؟