ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم برای ۴ نفر:نودل : ۲۰۰ گرم
گوشت : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
اسفناج : ۱۰۰ گرم
پیاز : نصف
هویج : نصف
فلفل سبز : یک عدد
سیر : یک عدد
کنجد بوداده : یک قاشق چایخوری
روغن کنجد ، نمک ، شکر و فلفل : به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
نودلها را با آب پخته و بعد از آبکش کردن با آب سرد بشویید .
گوشتها رابرش نازک داده و آن را با سیر ، یک قاشق چای خوری شکر ، یک قاشق چای خوری روغن کنجد ، فلفل و نمک مخلوط کنید .
قارچها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید .
اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید .
آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید .
پیاز ، فلفل سبز و هویج را برشهای ۵ سانتی بزنید .
بعد از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید ، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید .
قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود .
نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید .
حالا غذای شما آماده است و می توانید میل کنید.
مطالب پیشنهادی:
ایجاد تعادل در بیماران مبتلا به ام اس
آثار جانبی تشعشع لامپ های کم مصرف بر چشم و پوست چیست؟
ورزش چگونه در درمان و پیشگیری از سرطان سینه زنان کمک می کند؟
دیابت از شناخت علائم تا درمان و راههای پیشگیری
سرطان سینه و تمامی گفتنی های آن
دسترسی به تمامی این مطالب در سایت