ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
یکی دیگر از غذاهای بسیار خوشمزه.عاااالی و اصیل ایرانی باقالی پلو می باشد.که
بنا به ذائقه هر خانواده ای به انواع مختلف طبخ می گردد.بعضی ها آن را با ماهیچه.
بعضی ها با گوشت چرخکرده.بعضی ها با کشمش و خرما و ..... می خورند.در هر حال
به هر نوعی طبخ و خورده شود مزه خاص خودش را دارد.
مواد لازم.
برنج ۳ پیمانه
باقالی ۳۰۰ گرم
شوید ۲ قاشق سوپخوری
دارچین و زیره سبز به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک.زردچوبه.زعفران.به مقدار لازم
مرغ به مقدار لازم
طرز تهیه.
باقالی پلو هم به مانند بقیه پلو ها پخته می شود و می شود آن را هم به صورت کته
و هم به صورت ابکش تهیه کرد .اگر برای میهمانی استفاده می کنید هیچگاه کته یا
دم پختک تهیه نکنید زیرا طرز تهیه ابکش به مراتب بهتر از کته جواب می دهد.
ابتدا مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کنید.و در مقداری روغن سرخ کنید .آنها را درون
قابلمه ای قرار دهید و یک عدد پیاز متوسط با چند حلقه هویج و چند شاخه کوچک
کرفس و مقداری زردچوبه و زعفران و کمی آب بگذارید تا آرام بجوشد و پخته شود.مرغ
را برای میهمانی زیاد نپزید که له شود بلکه تا پخت زیر شعله را خاموش کنید.هرچه
مقدار آب آن را کمتر بگیرید خوشمزه تر خواهد شد.
برای تهیه پلو اگر باقالی خام است قبل از استفاده مقداری آن را بجوشانید.موقع جوش
مواظب باشید باقالی کف می کند و کف آن را بگیرید تا براق باشد.وقتی پخت آن را
کنار بگذارید.برنج را آبکش کنیدودر آخر آبکشی باقالی را به آن بیفزایید.وبعد از صاف
کردن.درون ظرف مورد نظر برای ته دیگ کمی روغن ریخته نان یا سیب زمینی یا برگ
کاهو بیندازید و مقداری برنج روی آن بکشید سپس شوید را روی آن بپاشید و همزمان
مقداری دارچین و زیره سبز هم بریزید این کار سبب خوشمزگی و عطر فوق العاده در
آن می شود.این کار را تا پایان برنج ادامه دهید.و بر ای دم کشیدن روی شعله قرار
دهید.موقع سرو کمی روغن را گرم کنید و روی برنج بپاشید.و با مرغ کشیده و سرو
کنید.می توانید مقداری از برنج را زعفرانی کنید.و تزیین کنید.امیدوارم که از این مدل
تهیه هم لذت ببرید.
تمرینات ورزشی در دوران حاملگی و قبل از زایمان