قبلا پست باقلاپلو با مرغ رو داشتیم. بهتره یادی هم بکنیم از باقلاپلو بدون مرغ! برای این کار میتونیم از گوشت گردن یا ماهیچه گوسفند استفاده کنیم. من خودم اگه بخوام از چیزی به جز مرغ برای باقلاپلو استفاده کنم، از هردوی اینها استفاده می کنم. در کنار هم لذیذ هستند.
مواد لازم:
ماهیچه گوسفند
پیازداغ
گردن گوسفند
زعفران دم کرده
طرز تهیه:
در دو قابلمه جداگانه پیازداغ درست می کنیم و زردچوبه می زنیم. سبک که شد، توی یه قابلمه ماهیچه های تکه شده و توی یه قابلمه دیگه گردن خرد شده میریزیم. ( منظور گوشت گردن گوسفند گردن خرد می باشد!) کمی تفت می دهیم و آب میریزیم و اجازه میدیم که بپزه. بعضیها پیاز داغ درست نمیکنند و همین طوری توی قابلمه میاندازند که بپزه و پیاز درسته توش میریزند. به نظر من بهتره کمی تفتش بدیم. اینجوری مزهاش خیلی بهتره. زعفرون که حسابی دم کشید، اضافهش می کنیم. من حدود سه تا چهار ساعت برای پخت در نظر میگیرم. زیر قابلمهها رو کم میکنم که حسابی مغز پخت بشه. البته با این زمان، علاوه بر مغز پخت، « روح پخت» هم میشه!
باقلاپلو هم که دیگه معرف حضورتون هست…
وقتی خواستیم غدا رو بکشیم، چیدنش دیگه بستگی به نظر شما داره. ولی من ترجیح میدم گوشتها و ماهیچهها زیر برنج مدفون باشه!
پس اول گوشتها رو کف دیس میچینیم، بعد برنج رو روش میکشیم.
پلوی زعفرونی هم حتماً روش بکشید!