(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

باقلاپلو با ماهیچه و گردن





قبلا پست باقلاپلو با مرغ رو داشتیم. بهتره یادی هم بکنیم از باقلاپلو بدون مرغ! برای این کار می­تونیم از گوشت گردن یا ماهیچه گوسفند استفاده کنیم. من خودم اگه بخوام از چیزی به جز مرغ برای باقلاپلو استفاده کنم، از هردوی اینها استفاده می کنم. در کنار هم لذیذ هستند.

 

مواد لازم:

ماهیچه گوسفند

پیازداغ

گردن گوسفند

زعفران دم کرده

 

طرز تهیه:

در دو قابلمه جداگانه پیازداغ درست می کنیم و زردچوبه می زنیم. سبک که شد، توی یه قابلمه ماهیچه ­های تکه شده و توی یه قابلمه دیگه گردن خرد شده می­ریزیم. ( منظور گوشت گردن گوسفند گردن خرد می باشد!) کمی تفت می­ دهیم و آب می­ریزیم و اجازه می­دیم که بپزه. بعضی­ها پیاز داغ درست نمی­کنند و همین طوری توی قابلمه می­اندازند که بپزه و پیاز درسته توش می­ریزند. به نظر من بهتره کمی تفتش بدیم. اینجوری مزه­اش خیلی بهتره. زعفرون که حسابی دم کشید، اضافه­ش می کنیم. من حدود سه تا چهار ساعت برای پخت در نظر می­گیرم. زیر قابلمه­ها رو کم می­کنم که حسابی مغز پخت بشه. البته با این زمان،‌ علاوه بر مغز پخت، « روح پخت» هم می­شه!

 

باقلاپلو هم که دیگه معرف حضورتون هست…

وقتی خواستیم غدا رو بکشیم، چیدنش دیگه بستگی به نظر شما داره. ولی من ترجیح می­دم گوشتها و ماهیچه­ها زیر برنج مدفون باشه!

پس اول گوشت­ها رو کف دیس می­چینیم، بعد برنج رو روش می­کشیم.


پلوی زعفرونی هم حتماً روش بکشید!


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.