ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است |
مواد لازم برای پنج نفر
برنج پنج پیمانه
گوجهفرنگی رسیده یک کیلوگرم
سیبزمینی استانبولی حلقهشده 200 گرم
سینه مرغ یک عدد
روغن چهار قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
پیازداغ سه الی چهار قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را با آب نیمه گرم شسته، به همراه دو لیوان آب و کمی نمک خیس میکنیم. گوجهفرنگیها را پوست کنده و به صورت پوره درآورده، به برنج اضافه نموده و به مدت دو تا سه ساعت کنار میگذاریم. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و با یک قاشق روغن تفت میدهیم.
رب گوجهفرنگی را به همراه پیازداغ، سیبزمینی، نمک و فلفل به مرغ افزوده، با هم مخلوط نموده و تفت میدهیم. برنج را روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید. بعد از این که مقداری از آب برنج کشیده و مغز آن نرم شد، مایه سیبزمینی را افزوده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب به خورد برنج برود. کف دیواره قالب موردنظر را چرب کرده، برنج را درون آن ریخته و روی آن را صاف میکنیم. سپس قالب را درون فری که از قبل با حرارت 250 درجه سانتیگراد گرم شده، میگذاریم.
بعد از 30 دقیقه حرارت را به 180 درجه رسانده و اجازه میدهیم تا 30 الی 45 دقیقه دیگر قالب در فر بماند.
نکــته: اگر میخواهید تهدیگ برشته داشته باشید، از قالبهای چدنی استفاده کرده و قالب را در کف فر قرار دهید، اما اگر قالب شما سیلیکونی است، آن را در طبقه اول فر بگذارید که در این حالت تهدیگ برشته نمیشود.