(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

طرز تهیه استانبولی پلو قالبی

وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است


http://maktoobshop.com/

استانبولی پلو یکی از دمی های ایرانی ساده و خوشمزه است که سریع نیز تهیه می شود.


مواد لازم برای پنج نفر 

برنج پنج پیمانه 

گوجه‌فرنگی رسیده یک کیلوگرم 

سیب‌زمینی استانبولی حلقه‌شده 200 گرم 

سینه مرغ یک عدد 

روغن چهار قاشق سوپخوری 

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری 

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری 

پیازداغ سه الی چهار قاشق سوپخوری 

نمک به میزان لازم 



طرز تهیه 
برنج را با آب نیمه گرم شسته، به همراه دو لیوان آب و کمی نمک خیس می‌کنیم. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنده و به صورت پوره درآورده، به برنج اضافه نموده و به مدت دو تا سه ساعت کنار می‌گذاریم. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و با یک قاشق روغن تفت می‌دهیم. 

رب گوجه‌فرنگی را به همراه پیازداغ، سیب‌زمینی، نمک و فلفل به مرغ افزوده، با هم مخلوط نموده و تفت می‌دهیم. برنج را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید. بعد از این که مقداری از آب برنج کشیده و مغز آن نرم شد، مایه سیب‌زمینی را افزوده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا آب به خورد برنج برود. کف دیواره قالب موردنظر را چرب کرده، برنج را درون آن ریخته و روی آن را صاف می‌کنیم. سپس قالب را درون فری که از قبل با حرارت 250 درجه سانتی‌گراد گرم شده، می‌گذاریم. 

بعد از 30 دقیقه حرارت را به 180 درجه رسانده و اجازه می‌دهیم تا 30 الی 45 دقیقه دیگر قالب در فر بماند. 



نکــته: اگر می‌خواهید ته‌دیگ برشته داشته باشید، از قالب‌های چدنی استفاده کرده و قالب را در کف فر قرار دهید، اما اگر قالب شما سیلیکونی است، آن را در طبقه اول فر بگذارید که در این حالت ته‌دیگ برشته نمی‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.