ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
مواد لازم:
فتوچینی1 بسته (500 گرم)(700 کالری)لیمو ترش1 عدد(17 کالری)روغن زیتون 1/4 پیمانه(225 کالری)گوجه فرنگی متوسط خرد شده400 گرم(80 کالری)موسیر ورقه شده3 عدد(60 کالری)سیرخرد شده 1 حبه(3 کالری)تن ماهی 450 گرم(550 کالری)جعفری تازه خرد شده1/3 پیمانه(10 کالری)نمک و فلفلبه میزان لازم(0 کالری)
مجموع کالری 1645
طرز تهیه:
1برای تهیه فتوچینی با ماهی تن، ابتدا فتوچینی را در یک قابلمه بزرگ آب جوش بریزید و اجازه دهید تا کمی نرم شود و سپس درون آبکش بریزید تا آب آن خالی شود.
2در همین حال، پوست لیمو را بگیرید و آن را به نوار های بسیار نازک در آورید.
3آب لیمو را بگیرید.
4روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید.
5گوجه فرنگی، موسیر و سیر را اضافه کنید و به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید.
6آب لیمو، ماهی تن و نیمی از جعفری را اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود، مواد را حرارت دهید.
7کمی نمک و فلفل برای طعم دار کردن اضافه کنید.
8فتوچینی را به مخلوط ماهی تن اضافه کنید و آن را درون ظرف مخصوص بریزید و روی آن را با پوست لیمو و جعفری باقی مانده تزئین کنید.
ایجاد تعادل در بیماران مبتلا به ام اس