ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
مواد لازم:
ماکارونی صدفی با قارچ و کالباس ۵۰۰ گرم ماکارونی صدفی۲۰۰، گرم کالباس خرد شده۲۰۰، گرم - قارچ ورقه شده۲، قاشق سوپخوری روغن زیتون،یک سوم پیمانه سرکه سفید۲، حبه سیر کوبیده۳۰۰، میلی لیتر خامه۵۰۰، گرم - اسفناج خرد شده۱، قاشق سوپخوری ترخون خرد شده۱، قاشق سوپخوری سس فلفل تند (در صورت تمایل).
طرز تهیه:
ماکارونی را در قابلمه ای از آبجوش و نمک بجوشانید تا خوب مغزپخت شود. سپس در یک آبکش خالی کنید.روغن زیتون را در تابه ای داغ کنید. قارچ را در آن تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سرکه و سیر را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سرکه تبخیر شود. کالباس و اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا اسفناج نرم شود. خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا داغ شود. ترخون و سس تند را بیفزایید و این مخلوط را به ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس سرو نمایید.