ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
آموزش پخت انواع پیتزا - پیتزای ایتالیایی مارگاریتا
پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است.
مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:
ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا: ۲۵۰- ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
خمیر پیتزا: یک عدد بزرگ
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
• سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.
• روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها را بچینید.
•
پیتزا را درون فر به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید.
آموزش پخت انواع پیتزا - مجله ایده ال