سیب زمینی مربع خرد شده-پیاز 5 عدد- سیر کمی- میگو به اندازه دلخواه- برنج -ادویه ( شامل پودر هل- پودر لیمو امانی- فلفل قرمز و کمی پودر کاری)
1- سیب زمینی ها رو سرخ کنید و در حین پخت بهشون کمی نمک بزنید تا خوش نمک بشن
2- پیاز ها را برش های باریک بزنید و سرخ کنید در حین پخت زردچوبه و کمی نمک بزنید.
3- میگو ها پوست کنده و تمیز کنید.
4-وقتی پیازها طلایی شدند میگو ها رو اضافه کنید و بزارید به مدت 15 دقیقه تا میگوها بپزند...میگو به هنگام پخت کمی آب میاندازد در اخر کمی شعله گاز رو زیاد کنید تا کمی آبش گرفته بشه.
5- سیب زمینی ها رو اضافه کنید.
6- برنج رو آبکش کنید و در آب برنج مقداری زردچوبه بریزید تا برنج ها زردرنگ بشن
7-توی قابلمه یه لایه برنج بریزید و روی برنج ها فلفل سیاه و ادویه بریزید و کمی میگو دوباره برنج و همنطور ادامه بدید.