ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
دستور کتلت رو که همه بلدین اما من دستور این کتلت اینه:
حدود دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با دو تا سیب زمینی کوچیک رنده شده و یک پیاز رنده شده و تخرون و جعفری و تره و ساقه ی پیازچه ی خرد شده و یک ق غ پودر سبوس برنج و یک ق غ آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و فلفل تازه خرد شده و زردچوبه و کمی سماق و پودر زیره ی سیاه و یک تخم مرغ کوچک مخلوط کردم و به شکل کتلت در اورده و در روغن سرخ کردم.
نکته : آب پیاز رو بگیرید... بجای پودر سوخاری و یا سبوس برنج میتونید از آرد ساده یا آرد
نخودچی استفاده کنید. .. زیر تابه رو حرارت ملایم بذارید که کتلت ها مغزپخت بشن
http://chefartist.ir/