(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

سمبوسه میگو و قارچ

سمبوسه میگو و قارچ

 
مناسب برای :
5 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 :20 ورق

میگو : 200 گرم

قارچ : 200 گرم

جعفری تازه : 100 گرم

تره : 100 گرم

رب گوجه : یک قاشق غذاخوری

سیر : 3 حبه

آب لیمو : 2 قاشق سوپخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز :به میزان لازم

کره ذوب شده : به میزان لازم


روش تهیه :

1  میگو ها را از قبل در آبلیمو ، سیر ، فلفل قرمز و نمک طعم دار میکنیم .

2 قارچ ها را همراه با پیاز داغ تفت مختصری میدهیم

سرخ کردن پیاز و قارچ در سمبوسه میگو و قارچ

3 میگوهای طعم دار شده را به همراه جعفری ، تره خرده و رب تفت مختصری میدهیم

سرخ کردن میگو ، جعفری ، تره و رب در سمبوسه میگو و قارچ

4خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

5 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس آن را از عرض برش داده تا دو نوار ایجاد شود این کار را برای لایه دوم نیز تکرار میکنیم و چهار نوار را بر روی هم میگذاریم ، سپس مواد را با هم مخلوط کرده و مقداری از آن بر لبه خمیر میریزیم . 

ریختن مواد بر لبه خمیر در سمبوسه میگو وقارچ

6 خمیر را مانند سمبوسه میپیچیم .

پیچیدن خمیر مانند سمبوسه در سمبوسه میگو و قارچ

7 تمامی سمبوسه ها را به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون سینی فر میچینیم .

سمبوسه با فیلو

8 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

سمبوسه میگو و قارچ با یوفکا

سمبوسه میگو وقارچ با فیلو

سمبوسه میگو


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.