4:بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد
5:چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس و.. همراه کمی نبات یا خرما یا ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک, عسل بجای قند و شکر.
6:بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد.
7:بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند و می توان به جای پفک ، بیسکویت و ... استفاده کرد.
8:سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی
9:لبنیات سالم و طبیعی دست نخورده ماست و پنیر محلی (شیر و لبنیات باید جوشانده شود).
10:حبوبات بخصوص نخود.
11:انواع میوه , پوست میوه ها بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میوه ها و سبزیجات هرچه درمعرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند
12: از مصرف رب ، آبلیمو ، آبغوره و .. سایر محصولات صنعتی خوداری نموده و سعی کنید در فصل مناسب خودتان در خانه نسبت به تهیه ی آنها اقدام نمائید .
13:استفاده از گوشت ماهی دریا به جای گوشت ماهیان پرورشی
14:استفاده از عسل طبیعی در وعده های صبحانه یا مخلوط ارده و شیره ی انگور و استفاده از توت خشک ، خرما به جای قند و شکر
15:اکثر غذاها با مزاجهای چهارگانه( صفرا, دم, بلغم, سودا) که اصل بنیادین پزشکی است, اثرات متفاوت دارد. لذا شناخت طبع( سردی وگرمی) جزءاولین مرحله خودشناسی می باشد در این مورد به پزشکان متخصص طب سنتی مراجعه نمایید.
Q:در کنار همه ی موارد فوق ورزش ، تحرک ، اجتناب از پرخوری، دوری از استرس و فشار های عصبی و چکاب پزشکی کامل لازم و ضروری می باشد.