این نهار صبحونه ای که عکسش رو میبینی یکی از هموناست که با همه ی سادگیش ، دلچسبه .
مواد لازم :
برای هر نفر: یک عدد سوسیس و یک عدد سیب زمینی
و باز برای هر نفر صد گرم لوبیاسبز نازک و ریز
ادویه ها شامل : پاپریکای دودی اسپانیایی یا پاپریکای معمولی ، آویشتن تازه ، کمی پودر ارگانو ، نمک و فلفل و کمی زرد چوبه
یک حبه سیر
کره برای هر نفر یک قاشق غ
رو غن مایع
لیمو ترش تازه ، سس سیر یا مایونز و مقداری آویشن تازه برای سرو
روش کار :
اول فر رو با 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
سیب زمینی ها رو پوست کنید و خرد کنید.سیب زمینی ها رو در یک کاسه ی نسبتا بزرگ بریزید و روش روغن مایع ( برای هر سیب زمینی بزرگ 1 ق غ کافیه )
پودر ارگانو و پودر پاپریکا( برای هر سیب زمینی یک چهارم ق چای خوری )بریزید .و حالا مهمترین چیز یک حبه سیر رنده شده و بعد هم نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه ی لازم و بعد خوب با دست (ترجیحا بادستکش)مخلوط کنید تا تمام قسمت های سیب زمینی به روغن و ادویه ها آغشته بشه .
سیب زمینی ها رو در یک ردیف کف سینی مخصوص فر که حتما کاغذ انداختید بریزید و باز با دست مسطحش کنید و به مدت حدودا 45 دقیقه تا یک ساعت در طبقه ی وسط فر داغ شده بگذارید.
حالا مقداری اب جوش در یک قابلمه ی مناسب بریزید و لوبیا های ظریف و کوچولوتون رو بدون اینکه خرد کنید و یا حتی سر و دمش رو بزنید بلانش کنید.و بعد از اینکه کاملا ابش رفت ، روش کمی کره ی اب شده داغ و نمک و فلفل بریزید و کنار بگذارید .
در یک تابه هم سوسیس های مورد علاقه تون رو در کمی روغن تفت بدید و کنار بگذارید.
سیب زمینی های پخته رو از فر دربیارید.
موقع سرو لوبیا ها رو به صورت منظم کف بشقاب یا دیس بگذارید و سوسیسها و سیب زمینی ها رو روی لوبیا ها بریزید.
با نون ساندویچ تست شده ی داغ و لیمو ترش و سس مایونز یا سیر سرو کنید.
نکته : در این عکس من از سیب زمینی های پاریسی استفاده کردم.که به همین فرمی که میبینید در بعضی از سوپر مارکتها موجوده .این سیب زمینی ها خام هستند و به وسیله ی دستگاه مخصوصی به این شکل در اومدند.