غذا (شامل قند و چربی) در کبد و روده کوچک، به مادهای به نام تری گلیسیرید تبدیل میشود و سپس به جریان خون و پس از آن به دیگر بافتهای بدن راه پیدا میکند.
تری گلیسیرید منبع انرژی برای کلیه فعالیتهای فیزیکی محسوب میشود و برای بدن بسیار لازم و ضروری است ولی مقدار بیش از حد آن مشکل ساز خواهد بود چرا که به چربی تبدیل میشود و پس از آن چاقی به وجود میآید.چای سبز به علت داشتن مقادیر فراوان پلی فنل، آنزیمی را فعال میکند که مسئول از بین بردن تریگلیسیرید اضافی در بدن میباشد. به عبارت دیگرچای سبزکمک موثری در سوزاندن چربیهای اضافی بدن میکند.چای سبز با افزایش سوخت و ساز بدن ( متابولیسم) موجب کاهش وزن میشود
چای سبز به خاطر داشتنآنتی اکسیدانهای قوی به نامcatechin polyphenols دارای فواید بسیاری است.
چای سبز به علت داشتن اپی گالو کاتچین گالات یا به اختصارEGCG (پلی فنل اصلی موجود در آن)، متابولیسم را تحریک نموده و موجب کاهش وزن میشود.
EGCG ، همراه با کافئین در چای سبز، سیستم عصب مرکزی را تحریک نموده و باعث آزاد شدن چربیها در جریان خون میشود و برای بدن به عنوان سوخت، عمل میکنند.اگرچه کافئین میتواند به تنهایی تحریک کننده متابولیسم باشد ولی محققان ثابت کردهاند کافئین همراه با دیگر ترکیبات موجود در چای سبز، اثر چند برابر خواهد داشت.چای سبز استقامت بدن برای فعالیت های ورزشی را نیز افزایش میدهد