(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

راز و رمز و فنون عالی پخت والک پلو


http://maktoobshop.com/



سلام به همه شما خوبان .....فصل بهار است و سبزی های بهاری که خیلی خوش عطر است وحیفه که تا این سبزیها به وفور وجود داره به صورت تازه به  سفره های رنگین شما اضافه نشه ..یکی از این سبزیجات معطر والک است که بسیار خوشمزه و خوش  عطره ...اگه تا حالا آنرا امتحان نکردید توصیه می کنم درست بفرمایید ولذت ببرید ...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مواد لازم :

 

برنج :دو ونیم لیوان (500گرم )

 

والک :300گرم

 

روغن مایع:دو سه قاشق غذا خوری

 

کره :30-40 گرم

 

زعفران دمکرده :به دلخواه

 

خوراک ماهیچه ویا خوراک  مرغ زعفرانی

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا برنج را با مقداری اب و حدود سه قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم .

والک به این شکل است .

 

والک را می شوییم و سپس کمی درشت تر از سبزی پلویی خرد می کنیم .بهترین وسیله برای خرد کردن آن قیچی است .با چاقو به راحتی خرد نمی شه وسبزی له می شه .

 

سپس آب را می گذاریم تا به جوش بیاد و برنج خیس کرده را اضافه می کنیم .وقتی برنج نیم پز شد ابتدا نمک آنرا اندازه می کنیم و بعد  والک خرد شده را به ان اضافه می کنیم .

مجددا صبر می کنیم تا فقط یکی دو قل بزنه تا  والک نرم بشه .

برنج ووالک را آبکش می کنیم .

کف قابلمه مقداری روغن می ریزیم وبعد ته دیگ مورد نظرمون را می چینیم .سپس برنج و والک وبعدروی ان زعفران دم کرده وکره قطعه قطعه می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بخار کنه.

 

سپس دم کنی می گذاریم و حدود یک ساعت صبر می کنیم تا کاملا دم بکشه .

من با این پلو خوشمزه خوراک ماهیچه درست کردم .

البته می تونید آنرا با خوراک مرغ زعفرانی هم سرو کنید و همینطور اگه دوست داشتید با کوفته

قلقلی را لای آن دم بگذارید در هر صورت خیلی خوشمزه می شه ..نوش جان ....

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.