ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد اولیه :
مواد لازم برای شش الی هشت نفر
* برنج: یک کیلوگرم
*گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
*روغن حیوانی: ۲۵۰ گرم
*کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم
*هویج خلالی خرد شده: ۵۰۰ گرم
*پیاز: چهار عدد
*نمک: یک قاشق چایخوری
*ادویه: یک قاشق چایخوری
*فلفل سیاه: نصف قاشق چـایخوری
*محلول زعفران: دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
برنج را شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک به آن افزوده، روی برنج آب ریخته و آن را به مدت پنج الی شش ساعت خیس میکنیم.
کشمشها را پاک کرده، شسته و کنار میگذاریم. پیازها را خرد کرده و به همراه روغن حیوانی تفت داده تا پیازها سبک شوند، سپس گوشت را به صورت قیمهای خرد نموده و به پیاز اضافه میکنیم تا تفت بخورد و آب گوشت کشیده شود.
ادویه و فلفل را میافزاییم هویج را نیز اضافه نموده و تفت میدهیم. دو پیمانه آب به مواد افزوده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود، سپس نمک آن را میافزاییم. برنج را آبکش کرده، مواد را لابهلای برنج ریخته و دم میکنیم. کشمش را نیز سرخ کرده و همراه با برنج و زعفران سرو مینماییم.
نکته
میتوان تهدیگ دلخواه برای این برنج انتخاب نمود و از مواد میانی هم نگه داشته و روی برنج را تزیین کرد.
تمرینات ورزشی در دوران حاملگی و قبل از زایمان