ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
فرنی یا حریره بادام : آرد برنج (که بهتره خودتون درست کنین) 1 قاشق غذاخوری - شیر خشک 1پیمانه یا شیر مادر 2قاشق - آب 1 فنجون آب و آرد برنج رو میزارین روی شعله کم تا جوش بیاد و بعد مرتب هم میزنین تا بپزه و قوام بیاد. حدوداً 10 دقیقه ای آماده میشه. اگه خواستین با شیر خشک یا شیر مادر درست کنین بعد از پختن (دقت کنین بعد از پختن) با مواد مخلوطش کنین و بدین نی نی گلتون بخوره. برای درست کردن حریره بادوم هم به مواد بالا 1 قاشق مربا خوری پودر بادوم که بهتره خودتون آسیابش کنین (معادل 4عدد بادوم خام) رو اضافه کنین و بزارین همه باهم بپزه نکته 1:نیازی به اضافه کردن شکر نیست. نکته2: تا 1سالگی نمک و شکر و به غذای نی نی اضافه نکنین مگر در مقادیر خیلی کم نکته 3: به جای بادام از پسته نیز میتوان استفاده کرد که بسیار خوشمزس البته بعد از یک سال توضیح : توی فرنی میشه از یک تکه موز یا یک عدد خرما استفاده شه یا یه زرده تخم مرغ برای تغییر زائقه نی نی فرنی سنجد و سبوس گندم شیر مادر یاشیرگاو 6 قاشق - سنجد: 3عدد - آرد برنج:1 قاشق چایخوری - آرد سبوس گندم:2قاشق چایخوری - بادام: 5عدد ابتدا مغز بادامها را با ریختن آب جوش پوست بگیرید و رنده کنید. . سنجدها را هم پوست کنده و گوشت آنها را رنده کنید. شیر را روی حرارت ملایم بجوشانید و آرام آرام آرد سبوس گندم و آرد برنج را اضافه کنید. بعد نوبت مغز بادام و سنجد است. آنقدر هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود. اجازه بدهید خنک شود تا کوچولو بتواند به راحتی میل کند. نکته : سنجد دارای مواد مغذی فراوان مخصوصا برای رشد مغز کودک است و جایگزین فوق العاده ای برای شکر و سایر شیرین کننده های طبیعی است. ولی افراط در استفاده از آن باعث کاهش حرکت دودی روده ها و یبوست می شود، پس میانه روی را از یاد نبرید! همه مواد رو بریزین تو قابلمه و یه لیوان آب بریزن و بزراین خوب بپزه. برا یهفته اول فقط آبشو رو بدین به نی نی و از هفته دوم موادرو بعد از پختن با گوشت کوب برقی یا هر وسیله ی دیگه ای له کنین و بدین نی نی گلتون بخوره. نکته ا: ران مرغ از بقیه قسمتهای اون پروتئین بیشتری داره نکته 2: زمان پخت سبزیجاتی مانند هویج رو علیرغم سریه پختن آنها زیاد کنین تا مواد مضری که از طریق خاک جذب اونها شده ازبین بره. نکته 3: برای تغییر ذائقه میشه آب لیموی تاز رو به اندازه ی چند قطره در زمان خوردن به سوپ اضافه کرد
سوپ سبزیجات 3: همه مواد رو با 1 لیوان آب بریزین تو قابلمه تا بپزه و با ابلیموی تازه بدین نی نی نکته1: لوبیا سبز بعلت بافت سختی که داره باید بیشتر بپزه. نکته2: بین اضافه کردن هر ماده جدید به غذای نینی 1 هفته فاصله بندازین تا معلوم بشه که به مواد قبلی حساسیت ناشته نکته3: میتونید کدو حلوایی رو بعد از شستن و پوست کندن به قطعات کوچک برش بدین و بزارین توی فریزر برای بعد سوپ سبزیجات4: همه مواد رو با 1 لیوان آب بزارین حدود 2 ساعت بپزه. نکته1: کرفس رو مثل اندازه هایی که میخواین برای خورش کرفس آماده کنین توی فریزر داشته باشین نکته2: برای مزه دار کردن میتونین بعد از پختن ، ابلیموی تازه یا ماست شیرین کم چرب اضافه کنین نکته 3: مواد افزودنی مثل آبلیمو یا ماست رو حتما بعد از پختن و درموقع مصرف اضافه کنین طرز تهیه آرد برنج خانگی کرم سیب: آرد برنج 1 قاشق غذاخوری - سیب ( به یا گلابی) متوسط 1 عدد - آب 1 فنجون
کرم سیب: مطالب پیشنهادی
|